Фервуари - месец на любовта

loveЗдравейте,

Февруари е най-подходящият месец да отпразнувате дългосрочната си връзка с благородна кауза. В духа на празника на любовта, BCause посвещава този месец на дарителите.

Прочети още...

Даренията за МултиКулти Колектив и Фондация „Дечица“ по време на ултрамаратона са повече от поисканите

Близо 15 000 евро са даренията, привлечени от участиците в петия благотворителен ултрамаратон „1000 Balkan Charity Challenge“. Кампанията по даряването за 8-те благотворителни каузи продължи до края на ноември. Двете български каузи - на МултиКулти Колектив и на Фондация „Дечица“, успяха да наберат повече от заложената цел - общо около 3110 евро, или съответно 2710 лева и 3510 лева. Даренията за тях са направени през платежната система на социалната мрежа за дарители Платформата (platformata.bg).

Прочети още...

Даряваме за българските каузи на ултрамаратона „1000 Balkan Charity Challenge“ отново чрез Платформата

Петият благотворителен ултрамаратон „1000 Balkan Charity Challenge“ започва на 29 октомври. За тазгодишното издание на маратона са избрани две български каузи: Multi Kulti Collective (МултиКулти) и Фондация „Дечица“. Даренията към тях се извършат чрез платежната система на социалната мрежа за дарители Платформата.бг

Прочети още...

София се сдоби с първия по рода си Филмов подлез - уникален за България, но и, доколкото ни е известно, в света!

Разказва: Екипът на ПОдЛЕЗНО

Този проект се превърна в най-успешния ни досега. След успеха на Музикалния подлез (сниман в реклама, 2 музикални клипа и избран в класацията на списанието България Ер за едно от “Тайните съкровища на столицата”) четвъртият ни проект беше истинско предизвикателство. Но задружната работа между нашия екип, прекрасните ни доброволци, ентусиазираните ни спонсори и талантливите графити-артисти ни се отблагодари подобаващо. Филмовият подлез получи засилено медийно внимание, а снимка от него в момента се намира на изложбата на Моста на влюбените при НДК.

Прочети още...

Ако сте регистриран потребител, въведете Вашите данни за вход в долната форма.

Вход в Платформата

Вход Регистрация

Вход