Фонд РодиITели 

 

Да покажем, че ни е грижа за възрастните хора, като:

Дарим средства за осъществяване на здравни прегледи на възрастни хора от изолирани и бедни региони на България; Осигурим домашни помощници на самотни възрастни хора от изолирани села през зимните месеци, когато няма кой да отвори вратата им; Да дарим ваучери за храна за закупуване на трайни продукти, които възрастните да получават през зимните месеци;  Да дарим труда си, като помогнем на самотни възрастни хора – да насечем и подредим дървата за огрев, да им помогнем да почистят двора си, да поговорим с тях;  Да закараме направено дарение до нуждаещи се възрастни хора.

В тази кауза се обединяваме хора, компании от ИТ сектора и организации, защото ни е грижа, защото можем да сме полезни и признателни към възрастното поколение на България.

Кой вече участва и подкрепя нашата кауза:

БАСКОМ - обединява повече от 75 софтуерни компании в България. Като социално отговорни компании, членовете на Асоциацията са ангажирани в подкрепа на редица социални каузи, дарителски кампании и граждански инициативи. БАСКОМ подкрепя каузата и посредством своите канали за комуникация ще я популяризира за да привлече повече последователи и доброволци, които да участват с реални дейности и средства. еКомера – служители на компанията даряват за здравни прегледи на възрастни хора от изолирани региони вече 2 години. SAP – от 2015 година служители на комапанията подкрепят с  труда си самотноживеещи възрастни хора от малки села. Фондация BCause (доскоро Фондация „Помощ за благотворителността в България”), която управлява вече две години Фонд „Нашите родители”, с който се подкрепят здравни, социални и културни услуги за възрастни хора. За 2015 и 2016 година са осигурени прегледи за над 2000 възрастни хора. Организацията има повече от 8 години опит в организиране на доброволчески инициативи и широка мрежа от партньори. През изминалата година фондацията организира кампания за даряване на ваучери, с които бяха закупени хранителни продукти за пострадалите от наводненията в Мизия възрастни хора.

Заедно можем повече, присъединете се към нас!

Тази година, на 29 ноември, вторник, Фонд РодиITели се включва в #GivingTuesday – световия ден, посветен на щедростта. Подкрепете каузата и разкажете за нея!

Споделете този апел в социалните мрежи

 
 

Изпратете покана на своите приятели от Фейсбук

Новини и коментари

Информация за инициатора Яна Рупева
www.bcaf.bg
Адрес
София
София град
България
Апели на инициатора Кликнете тук за да видите други апели на този инициатор
Снимка Име и фамилия Дарена сума Дата
1 Sylvia Peneva Сума: 200.00 BGN 2016-11-28 01:31:51
2 Анонимен дарител Сума: 50.00 BGN 2016-10-04 23:54:26

 250.00  лв.
са събрани от  50,000.00  лв.
оставащи дни
41
дарени
0.50%


Този апел ще получи всички средства, които са дарени до 30-11-2017
Категория
Трета възраст
Правен статут
НПО или друга организация

QR код на апела

Апели - Платформата

Ако сте регистриран потребител, въведете Вашите данни за вход в долната форма.

Вход в Платформата

Вход Регистрация

Вход