Онлайн поредица CSR AdviceBox 

 

Проблемът: Свидетели сме на липсата на актуална, концентрирана и достъпна информация в областта на устойчивостта и корпоративната социална отговорност. Това води до пренебрегване на екологичния и социалния отпечатък на компаниите, отлагане на мениджърските решения, избягване на прозрачната комуникация с вътрешни и външни публики, и накрая – разрушаване на доверието и репутацията на фирмите. Толкова усилия се хвърлят на вятъра за инициативи, кампании и социални инвестиции, които могат да бъдат направени по-умно. Стратегическият КСО мениджмънт се забавя поради разнообразни и уважавани причини. Корпоративният свят може да бъде сложен, но така ли е наистина?

Решението: Професионалната онлайн поредица CSR AdviceBox дава актуална, ключова и синтезирана информация в областта на устойчивостта и Ви подготвя за предизвикателствата при управление на корпоративната социална отговорност в  бизнеса. Двадесетте серии съдържат отговори на ключови въпроси от КСО-тематиката (стратегия, съществени теми, основни области, управление на процесите, оценка, докладване, други). Тяхното съдържание е насочено към представители на висшия мениджмънт и ръководители на процесите: КСО, човешки ресурси, околна среда, безопасни и здравословни условия на труд, връзки с инвеститорите, връзки с обществеността, финанси и маркетинг. Поредицата ще бъде излъчена в рамките на 10 месеца и ще бъде достъпна на английски и български език. В края й ще бъде издадена и електронна книга по темата. Очаквайте CSR AdviceBox в YouTube през септември, 2017.

Автор на поредицата е д-р Марина Стефанова, директор „Устойчиво развитие“ към Българската мрежа на Глобалния договор на ООН. Тя е доктор по социално управление (с изследователска теза „КСО в малките и средни предприятия“) и магистър по право от Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Има специализации в Австрия, Великобритания и Швейцария. Марина активно участва в международни проекти като автор, експерт, лектор и одитор в областта на КСО. Повече за нейната работа можете да прочетете тук: www.marinastefanova.info

Подкрепи ни сега! За продуцирането и заснемането на пилотната серия са ни необходими 850 лева. Започни като:

- Посетиш нашата уеб страница – WWW.CSRAB.COM
- Подкрепиш идеята чрез дарителската платформа WWW.PLATFORMATA.BG         
- Направиш предварителна покупка на поредицата CSR AdviceBox
- Разкажеш на твоите колеги и приятели   
- Станеш член на клуба

Корпоративната социална отговорност е навсякъде. Действай сега! #CSRBOX #CSREVERYWHERE 

Споделете този апел в социалните мрежи

 
 

Изпратете покана на своите приятели от Фейсбук

Новини и коментари

Информация за инициатора Марина Стефанова
www.kauzi.org
Адрес
София
София град
България
Апели на инициатора Кликнете тук за да видите други апели на този инициатор
Снимка Име и фамилия Дарена сума Дата
1 Десислава Джипова Сума: 100.00 BGN 2017-06-12 13:03:07
2 Даниел Стоев Сума: 100.00 BGN 2017-06-09 15:39:30
3 Боян Керков Сума: 200.00 BGN 2017-06-05 21:43:51
4 Елисавета Шаламанова Сума: 100.00 BGN 2017-06-02 14:47:25
5 :Момчил Драганов Сума: 100.00 BGN 2017-06-02 14:33:58
6 Николай Георгиев Сума: 20.00 BGN 2017-05-28 19:17:00

 620.00  лв.
са събрани от  850.00  лв.
оставащи дни
-
дарени
72.94%

Апелът е затворен на: 07-07-2017

Дар за дарители


При дарение от 20 лева или повече ще получите:
Статия за това как можеш лично да допринесеш за устойчивото развитие на нашия свят, с лично благодарствено писмо

100
Дара за дарители

При дарение от 50 лева или повече ще получите:
за това как в работата си можеш да допринесеш за устойчивото развитие на нашия свят, с лично благодарствено писмо

100
Дара за дарители

При дарение от 99 лева или повече ще получите:
EarlyBird - CSRAdviceBoxAllseries - Един годишен CSRAdviceBoxAllseries лиценз + e-книга за теб. Това е възможност за ранна покупка, ограничена до 50 броя, до 30 юни 2017. След дарителската кампания всеки пакет CSRAdviceBoxAllseries + e-книга ще се продава на стойност 380 лв. (дори и да не достигнем посочената дарителска сума).

50
Дара за дарители

При дарение от 180 лева или повече ще получите:
CSRAdviceBoxAllseries - Един годишен CSRAdviceBoxAllseries лиценз + e-книга за теб, за някой, когото познаваш или на когото искаш да дарим. ВАЖНО: След дарителската кампания всеки пакет CSRAdviceBoxAllseries + e-книга ще се продава на стойност 380 лв. (дори и да не достигнем посочената дарителска сума).

100
Дара за дарители

При дарение от 600 лева или повече ще получите:
CSRAdviceBoxAllseries Team - 5 годишни CSRAdviceBoxAllseries лиценза + e-книга за теб, за някой, когото познаваш или на когото искаш да дарим. ВАЖНО: След дарителската кампания всеки пакет CSRAdviceBoxAllseries + e-книга ще се продава на стойност 380 лв. (дори и да не достигнем посочената дарителска сума).

50
Дара за дарители

При дарение от 1000 лева или повече ще получите:
CSRAdviceBoxAllseries Sponsor - 10 годишни CSRAdviceBoxAllseries лиценза + e-книга за теб, за някой, когото познаваш или на когото искаш да дарим. Името на твоята организация ще бъде посочено като Спонсор в 5 от сериите и твоят e-банер ще бъде поставен в уебсайта на CSRAdviceBox. ВАЖНО: След дарителската кампания всеки пакет CSRAdviceBoxAllseries + e-книга ще се продава на стойност 380 лв. (дори и да не достигнем посочената дарителска сума).

15
Дара за дарители

При дарение от 2900 лева или повече ще получите:
CSRAdviceBoxAllseries Silver Sponsor - 50 годишни CSRAdviceBoxAllseries лиценза + e-книга за теб, за някой, когото познаваш или на когото искаш да дарим, Името на твоята организация ще бъде посочено като Сребърен спонсор в 15 от сериите и ще можеш да излъчиш твоя 5 сек. Онлайн реклама по време на 3 от предаванията. Твоят e-банер ще бъде поставен в уебсайта на CSRAdviceBox. ВАЖНО: След дарителската кампания всеки пакет CSRAdviceBoxAllseries + e-книга ще се продава на стойност 380 лв. (дори и да не достигнем посочената дарителска сума).

8
Дара за дарители

При дарение от 3800 лева или повече ще получите:
CSRAdviceBoxAllseries Gold Sponsor - 100 годишни CSRAdviceBoxAllseries лиценза + e-книга за теб, за някой, когото познаваш или на когото искаш да дарим. Името на твоята организация ще бъде посочено като Златен спонсор във всички серии и ще можеш да излъчиш твоя 5 сек. онлайн реклама по време на 5 от предаванията. Твоят e-банер ще бъде поставен в уебсайта на CSRAdviceBox. ВАЖНО: След дарителската кампания всеки пакет CSRAdviceBoxAllseries + e-книга ще се продава на стойност 380 лв. (дори и да не достигнем посочената дарителска сума).

4
Дара за дарители

QR код на апела

Апели - Платформата

Ако сте регистриран потребител, въведете Вашите данни за вход в долната форма.

Вход в Платформата

Вход Регистрация

Вход