Помогни ни да играем! 

 

Фондация "Конкордия България" предоставя социални услуги в полза на деца и младежи от уязвими групи. В последните години фокус в нашата работа са дневните услуги - форма на подкрепа, при която се стремим да осигурим пълноценно ежедневие, образователни занимания и дейности за свободното време за децата, насочени към нашата програма, без да ги отделяме от техните семейства. Програмата на социалния ни център е сходна на масовата детска градина или занималня и екипът ни полага усилия да направи времето на децата при нас максимално полезно и приятно.

Вярваме, че за да се чувстват децата доволни и в свои води, е необходимо да им осигурим възможно най-детските и атрактивни условия, за да се радват на всеки момент на съвместно учене и забавление. Имаме кабинети и условия за обучителни и занимателни дейности, но също и за почивка.

Все още ни липсват достатъчно примамливи условия за игра на открито – имаме малка площадка с две люлки, две  спортни катерушки и мини стена за катерене, които са подходящи за малко по-големи деца. Затова искаме да изградим ново съоръжение за игра в двора на социалния център за възрастовата група 3 до 12 г. Мечтаем за комбинирано детско съоръжение с основни компоненти, които да осигуряват възможност за катерене, пързаляне и пълзене. То ще бъде от дървен материал и пластмасови елементи, цветни и интересни за децата. Така ще помогнем за общуването и експериментирането на децата чрез игра. Имаме възможност да го монтираме върху неголяма тревна площ до съществуващата площадка, в пълно съответствие с изискванията на Наредба №1 за условията и реда за устройство и безопасността на площадките за игра.

 

Помогнете на децата да играят, помогнете им да се чувстват деца!

Споделете този апел в социалните мрежи

 
 

Изпратете покана на своите приятели от Фейсбук

Новини и коментари

Информация за инициатора Диляна Гюрова
www.concordia.bg/nashite-proekti/socialni-uslugi-za-deca/
Адрес
София
София град
България
Апели на инициатора Кликнете тук за да видите други апели на този инициатор
Все още няма дарения за тази кампания

 0.00  лв.
са събрани от  6,000.00  лв.
оставащи дни
13
дарени
0.00%


Този апел ще получи всички средства, които са дарени до 31-12-2017

Дар за дарители


64x64
При дарение от 50 лева или повече ще получите:
Ръчно изработена свещ от ателие "Конкордия"

120
Дара за дарители

Категория
Деца в риск
Правен статут
НПО или друга организация

QR код на апела

Апели - Платформата

Ако сте регистриран потребител, въведете Вашите данни за вход в долната форма.

Вход в Платформата

Вход Регистрация

Вход