Работилници Оле Мале 

 

Ние сме Елисавета Белобрадова и Красимира Хаджииванова -основатели на сайта Maikomila.bg, в който забавляваме родителите, представяме една различна гледна точка към отглеждането на деца и ги мотивираме да търсят себе си.

Създадохме и регистрирахме сайта Olemale.bg, на който всеки родител на дете с увреждане може да се регистрира и сам да продава нещата, изработени от него и да се издържа.

Целта ни е да помогнем на майките на деца с тежки увреждания. Това са жени, които нямат възможност да работят, защото трябва да се грижат за децата си. Оцеляването на много деца с увреждания зависи пряко и единствено от техните майки, които са принудени да напуснат професията си и завинаги да забравят за предишния си живот, отдавайки се изцяло на децата. Olemale.bg им помага да бъдат независими, като спечелват с труд средства за семействата си. Със събраните пари искаме да организираме поредица от работилници за обучение на майки на деца с увреждание и така да им дадем шанс да издържат семействата си.

В момента сме в петорката-финалисти на "Промяната" – съвместен проект на Нова телевизия, Нет инфо и Reach for Change. Смятаме да спечелим и да превърнем "Оле мале" в работеща инициатива, носеща трайни приходи на участниците в нея.

Крайната ни цел е да създадем общност от работещи жени в цяла България, които въпреки тежкото положение, в което се намират, да успеят да живеят с детето си в условия на относително благосъстояние и достойнство.

Споделете този апел в социалните мрежи

 
 

Изпратете покана на своите приятели от Фейсбук

Новини и коментари

Информация за инициатора Елисавета Белобрадова
Адрес
София
София град
България
Апели на инициатора Кликнете тук за да видите други апели на този инициатор
Снимка Име и фамилия Дарена сума Дата
1 Господин Христов Сума: 100.00 BGN 2017-12-03 23:30:55
2 Анонимен дарител Сума: 100.00 BGN 2017-12-01 15:35:42

 200.00  лв.
са събрани от  3,000.00  лв.
оставащи дни
44
дарени
6.67%


Този апел ще получи всички средства, които са дарени до 31-01-2018

QR код на апела

Апели - Платформата

Ако сте регистриран потребител, въведете Вашите данни за вход в долната форма.

Вход в Платформата

Вход Регистрация

Вход