There is no translation available.

SDA vertical combo colorПрез последните месеци, с помощта на финансиране от Столична община, създадохме уеб-базирана система за управление на дарителството по ведомост, която улеснява работата на нашата организация, съкращава времето на достигане на даренията до получателите-НПО, подобрява връзката между Фондация BCause, отговорните за проекта в компаниите и с дарителите и открива възможности за привличане на нови компании и дарители. С направените подобрения увеличаваме прозрачността на проекта за дарителство по ведомост и улесняваме компаниите да участват по начин, отговарящ на техните нужди и ценности.

Управлението на дарителството по ведомост ще бъде част от онлайн услугите, които Фондация BCause предоставя в ПЛАТФОРМАТА.бг на отговорните компании и техните служители-дарители. Очаквайте скоро!

SOFIA 2

Проект „Онлайн дарителство по ведомост“ на Фондация BCause се финансира програма „Кризата като възможност“ на Столична община, администрирана от Асоциация за развитие на София.

There is no translation available.

Фирмените страници в Платформата.бг стават предпочитан инструмент за дарителски кампании с участие на служителите. Това показва работата на Фондация BCause като съветник на големи компании, които традиционно ангажират служителите си с благотворителни инициативи.

There is no translation available.

Откакто започна кризата с пандемията, наболелият до този момент с положението на бежанците изчезна в новините. Но хората зад цифрите не изчезнаха. В последната година фонд „Спаси Живот“ проведе две кампании за набиране на средства, с които да помогне на хора в изключително тежки житейски ситуации.с помощта на platformata.bg. Отзоваха се 19 дарители и бяха набрани 6,824 лева. По време на първата кампания много голяма част от сумата беше събрана благодарение на корпоративно дарение от PaySafe в размер на 2,000 лева и щедро дарение от анонимен дарителв размер на 1,400лева. По време на втората кампания отново имаше голямо дарение от 2,000 лева от анонимен дарител. 

Платформата.бг © 2021. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта