Back to Campaigns

Endava в подкрепа на Училище без граници


Скъпи колеги,

В България средно на година от рак се разболяват между 150 и 200 деца на възраст от 0 до 18 години. Лечение се практикува в три клиники (в София, Пловдив и Варна) като продължителността на лечението може да варира от 6 месеца до 3 години и повече.

До края на 2016г. в страната са оперирали и 4 болнични училища, които обаче се закриват в следствие на новия закон за училищното образование.

От 2014 насам, Сдружение “Деца с онкохематологични заболявания” /СДОХЗ/ има програма за дистанционно обучение на болните деца посредством виртуални класни стаи като по-малките са посещавани и от учители.

В настоящата ситуация, всички деца трябва да преминат на индивидуална форма на онлайн обучение като всичко това се изддържа благодарение на помощ от частни лица и фирми. В тази връзка, както и поради повишената нужда от достъп до изцяло онлайн обучение, Сдружението има нужда от финансова подкрепа за закупуване на 20 броя лицензи за онлайн платформата Уча.се за идната 2021.

Затова, в сътрудничество с фондация BCause, ви приканваме да подкрепите специалната кампания „Endava в подкрепа на Училище без граници“ като направите свое дарение.

Поставената цел е 3000 лева, но дори и да не я достигнем, при всички положения със събраните средства ще можем да бъдем полезни за децата и техните образователни нужди!Даренията си можете да направите като последвате линка по-долу.

Подробна информация за Сдруженето можете да намерите тук: http://www.decaohz.org 

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
служителите на Endava
Donated so far
 3,020  лв.

Goal amount
 3,000  лв.
End of Campaign
02.01.2021
Donor(s)
29

Category : Деца и възрастни с увреждания

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Сдружение “Деца с онкохематологични заболявания”

Donors

Donor Name
Amount
Anonymous donor  400  лв.
Anonymous donor  50  лв.
Todor Zarkov  100  лв.
Anonymous donor  50  лв.
Николай Бакърджиев  100  лв.

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
служителите на Endava

Campaign QR Code

Endava в подкрепа на Училище без граници - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта