Back to Campaigns

Подкрепа за най-уязвимите деца и семейства


Фондация „За Нашите Деца" е българска неправителствена организация, която вече 28 години работи в България, водена от мисията си да осигури развитие и щастливо детство за най-уязвимите деца в страната. Фондацията предоставя безплатни професионални, социални услуги за деца и семейства в риск в двата най-големи града в страната – София и Пловдив.

 Месеци наред цялото ни общество живее с последиците и несигурността на кризата, породена от пандемията с COVID-19.

 От фондация „За Нашите Деца“ вярват, че за добрите дела и за проявата на сплотеност няма определено време и физически граници. Знаем, че детството не може да чака – децата се нуждаят от подкрепа за своето развитие всеки ден!

 На кого ще помогнете? 

Уязвими семейства с деца до седемгодишна възраст в София и Пловдив, за които съществува риск от неглижиране на децата в здравен, образователен, социален аспект или риск от изоставяне като последица от кризата в семейството, породена от пандемичната ситуация - на тези деца и семейства искаме да помогнем заедно!

  • Самотните родители и семействата, засегнати от кризата, които са загубили своята работа - объркани и уплашени от неясното бъдеще, изпитват затруднение в грижата за децата си и се питат: "Как ще се справя?“
  •  Децата с увреждания, с трудности и проблеми в развитието, за които рехабилитацията е жизнено важна и не могат да я пропускат; за които социалната изолация и поставянето на дистанция значи стъпка назад в развитието им.
  • Децата, които живеят в бедност, които разчитат на храната в детската градина или в училище, за да получат топъл, пълноценен обяд.

Тримесечната подкрепа за едно семейство, с която ще дадем възможност да се стабилизира и да продължи напред, възлиза средно на 405 лева. Със сумата от 4,050 лева ще се подкрепят 10 засегнати семейства.

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Telus International Europe в България
Donated so far
 2,270  лв.

Goal amount
 4,050  лв.
End of Campaign
01.01.2021
Donor(s)
5

Category : Деца в риск

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Фондация "За нашите деца"

Donors

Donor Name
Amount
Цветомира Керемидчиева  100  лв.
Инна Кънчева  50  лв.
Anonymous donor  50  лв.
Anonymous donor  70  лв.
Telus International Europe в България  2,000  лв.

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Telus International Europe в България

Campaign QR Code

Подкрепа за най-уязвимите деца и семейства - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта