Back to Campaigns

Сборник със забележителности в Понор планина


Коя е Понор планина? Каква е? Какво можем да открием в нея?

Това са въпроси, които могат да имат различни отговори, в зависимост от това, кой пита и от кого дири ответ.

Понор е дял от Стара планина, на територията на общините Своге и Годеч. За местните жители Понор е дом, детство, роден край. Те могат да ви упътят за посока и местоположение до най-малките детайли, включвайки разбира се в описанието си и спомени от едно време.

За неопитния планинар, чиито дестинации се заключават до Черни връх и Златните мостове, от време на време, Понор може да се стори малко скучноват, но пък може да предложи леки и приятни маршрути за уикенда.

За истинските планинари Понор планина е злато, което стои скрито и чака звездния си миг да бъде изкопано. Имаш ли очи, за да видиш Понор по правилния начин, той ще те приканва да се връщаш отново при него, след всеки нов поход. За още и още открития.

Без значение към коя от категориите се числите, планината има своите достойни отговори на тези въпроси. За да ви ги покажем, ние от Туристическо дружество "Понория" се захванахме със задачата да съставим кратък илюстрован сборник със забележителностите в Понор планина. Вярваме, че в това си начинание не сме сами и можем да разчитаме на вашата подкрепа.

В момента работим по съдържанието и оформлението на сборника. За издаването му нашето дружество набира финансови средства. Благодарим на всеки, бил той свързан с планината или не, който ще ни помогне да направим планината по-популярна и позната за туристите.

Правейки дарение от 10 лв. в тази кампания, автоматично получавате пътеводителя след излизането му от печатницата. Туристическо дружество "Понория" е юридическо лице, регистрирано в обществена полза и всички приходи от издателската и всяка друга дейност се използват за постигане целите на дружеството, които можете да откриете на нашия сайт ponoria.com.

Бъдете здрави!

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Радослав Зарков
Donated so far
 2,245  лв.

Goal amount
 3,000  лв.
End of Campaign
29.12.2020
Donor(s)
36

Category : Култура / изкуство

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Туристическо дружество 'Понория'

Donors

Donor Name
Amount
Anonymous donor  500  лв.
Anonymous donor  20  лв.
Stefan Mladenov  20  лв.
Anonymous donor  15  лв.
Емилиян Георгиев  20  лв.

Giveback details


Donate 10 lv. and get:
Сборник със забележителности в Понор
планина

Total: 300 gift/s/.
 

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Радослав Зарков

Campaign QR Code

Сборник със забележителности в Понор планина - Платформата
Платформата.бг © 2023. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта