Back to Campaigns

Зимата идва! Спешна нужда от ремонт на покрива!


Фондация „Анимал хоуп България– Казанлък" е основана от мен, Ивелина Недкова и моя съпруг Румен Недков през 2014 г. с цел по-мащабна и официална помощ за животните в нашият град и региона. Животните, на които помагаме са тежко пострадали при инциденти (блъснати от коли, стреляни, малтретирани). При нас те се лекуват и обгрижват, а когато оздравеят, ние търсим подходящи домове. В организацията ни са настанени много тежки случаи – претърпели по няколко операции, слепи, двукраки, трикраки и животни останали завинаги инвалиди. Те не могат да оцелеят на улицата или в приют и се нуждаят от по-специални грижи.Ние им връщаме вярата в живота с много грижа и любов.

Всички операции са тежки, сложни и не на последно място много скъпи. Понякога се налага да пътуваме в други градове– Стара Загора, Варна, София за тяхното осъществяване. След операциите има продължително възстановяване и нужда от рехабилитация почти за всяко животно.Това наложи необходимостта от място, в което да бъдат настанявани всички тези страдащи невинни души.

През 2019 г. с лични средства успяхме да закупим малка ферма, която регистрирахме и превърнахме в спасителен център за възстановяване и рехабилитация „Надежда за различните”. С помощта на приятели и дарения успяхме да ремонтираме част от нея и да създадем едни добри условия за живот на нашите любимци.

Остана да осъществим най-големия ремонт – този на покрива, най-трудоемката и най-скъпо струваща част от ремонта.
Паралелно с ремонтите ежедневно при нас попадат пострадали животни с нужда от помощ. Това изключително много забавя нещата, защото средствата все са недостатъчни.

Ще сме много благодарни, ако успеем заедно да ремонтираме покрива, преди да са заваляли дъждове и снегове и покривът да протече.

Можете да подкрепите каузата и чрез дарителски SMS с кодова дума DMS ANIMAL HOPE на номер 17777 за трите мобилни оператора!

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Ивелина Недкова
Donated so far
 365  лв.

Goal amount
 6,500  лв.
End of Campaign
01.12.2020
Donor(s)
3

Category : Природа / животни

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Анимал 'Хоуп България-Казанлък'

Donors

Donor Name
Amount
Росина Първанова  50  лв.
Anonymous donor  300  лв.
Валерия Кутева  15  лв.

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Ивелина Недкова

Campaign QR Code

Зимата идва! Спешна нужда от ремонт на покрива! - Платформата
Платформата.бг © 2021. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта