Back to Campaigns

Нека помогнем отново на 35 човека с увреждания да посетят пещера Проходна


Време е за пещери, нови срещи с приказния подземен свят и неговите обитатели - прилепите.
След посещенията на пещера "Съева дупка", пещера "Бачо Киро", както и вълнуващото преминаване по тролей, сме готови да посрещнем още едно предизвикателство - още една вълнуваща среща в пещера "Проходна".


Да минем ОТВЪД ГРАНИЦИТЕ с тези от нас, които се намират в неравностойно положение и заедно да се потопим в приказната пещера Проходна. Планираме едно по-различно преживяване - за най-смелите - въжен атракцион - издигане до окната на пещерата :)

Ние искаме да направим участието в мероприятието безплатно за хората в неравностойно положение, доставяйки им една различна и силна положителна емоция, за която мнозина дори не смеят да мечтаят.

Тези наши инициативи привличат интереса и участието на все повече хора. До момента сме направили възможно посещението на труднодостъпните пещери за над 120 човека с увреждания. Това е една истинска история за екип от над 60 доброволци, които „рисуваха” усмивки върху лицето на другия.

Наши верни партньори са Планинско спасяване Пазарджик, Пещерно спасяване и множество доброволци, присъединяващи се към всяка инициатива.  Най-смелата ни инициатива беше преминаване по тролей с дължина 130 м над Фотинските водопади. Емоция и гледка, която малцина са изпитали, но става възможна за 18 човека със затруднена подвижност.

Носители сме на наградата на TimeHeroes 2019 - в категория СМЕЛ ПОДХОД: https://awards.timeheroes.org/ela-i-ti-foundation-2019

Събитието "Ела с нас в пещерата "Проходна" е част от проекта на фондация ЕЛА и ТИ - ОТВЪД ГРАНИЦИТЕ.  Проектът ни е частично финансиран от  СТОЛИЧНА ПРОГРАМА "СОЦИАЛНИ ИНОВАЦИИ". 

С набраните средства имаме нужда да подсигурим специализиран инвентар,  специализиран транспорт и специализиран екип от придружители /мин. 12 човека/

Нека заедно бъдем причината за усмивката на лицето на другия

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Гергана Дойчинова
Donated so far
 377  лв.

Goal amount
 900  лв.
End of Campaign
19.09.2020
Donor(s)
11

Category : Деца и възрастни с увреждания

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Фондация 'Ела и ти'

Donors

Donor Name
Amount
Лиляна Димкова  20  лв.
Olga Chrysostomidou  10  лв.
Anonymous donor  10  лв.
Красимир Димитров  50  лв.
Ивайло Йосифов  10  лв.

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Гергана Дойчинова

Campaign QR Code

Нека помогнем отново на 35 човека с увреждания да посетят пещера Проходна - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта