Back to Campaigns

Борбата продължава или Моята болница в битката с COVID 19


Един разказ, който можем да напишем заедно…

Началото на разказа е в първите месеци на 2020 година. Място на действието - градът на стоте войводи - Сливен и областната болница МБАЛ“ Д-Р ИВАН СЕЛИМИНСКИ“ АД. Участниците в разказа са здравните работници и техните помощници. И един невидим, зловещ участник с красиво име - вирус с формата на корона - невидим, но хищен и безпощаден, всяващ страх, несигурност, паника.

Част от героите си тръгнаха от арената /не можем да ги корим и сигурно си има обяснение за техния избор/, други си тръгнаха завинаги от нас – оставиха след себе си мъка, болка и една голяма празнота. И признание, и възхищение, и пример… Останаха, разбира се, част от героите - иначе разказът ще свърши.

Тези, които останаха продължават, здраво стиснали в ръка надеждата и вярата, че ще успеем да победим.

Та думата е за тях - за да продължат те, останалите, имат нужда от подкрепа - морална и не само; имат нужда от вашето рамо, и затова протягаме ръка - подайте ни вашата, за да продължим да пишем заедно този разказ. Надяваме се и вярваме, че краят ще бъде добър.


МБАЛ “Д-р Иван Селимински“ стартира дарителска кампания в подкрепа на медиците в борбата с COVID 19 на 17.03.2020. Кампанията продължава поради нарастващия брой новозаразени, настанени за лечение в Инфекциозното отделение на болницата. Необходимостта от закупуване на предпазни средства , дезинфектнти, медикаменти остава.

През изтеклите седмици броят на заболелите в област Сливен, нуждаещи се от болнично лечение нараства. Налага се направата на повече PCR тестове и необходимостта от лаборатория за извършването им на територията на областната болница е факт. В момента тестовете се изработват в гр.Стара Загора - всеки ден взетите проби се транспортират до Стара Загора - това струва време и струва пари. Стойността на такава лаборатория е около 100 000 лева и всеки един лев би бил полезен за да продължим.
Много граждани и фирми вече станаха част от нашето ежедневие дарявайки. Надявам се още повече да ги последват.

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Диана Воротинцева
Donated so far
 4,850  лв.

Goal amount
 100,000  лв.
End of Campaign
11.10.2020
Donor(s)
5

Category : Лечение / рехабилитация

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: МБАЛ"д-р Иван Селимински"АД гр.Сливен

Donors

Donor Name
Amount
SAP LABS BULGARIA  2,500  лв.
Anonymous donor  200  лв.
Anonymous donor  50  лв.
SAP LABS BULGARIA  2,000  лв.
Диана Воротинцева  100  лв.

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Диана Воротинцева

Campaign QR Code

Борбата продължава или Моята болница в битката с COVID 19 - Платформата
Платформата.бг © 2020. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта