Back to Campaigns

Весело и полезно лято за децата от с. Горнослав


Мисия за малките - бъдещето на България – не е ли това една прекрасна мисия!

Ние от фондация 'Корнърстоун' стартираме лятно училище за децата от с. Горнослав, община Асеновград, което започnна от 01 юли 2020 г. и ще продължи до 15 септември 2020 г., началото на учебната година.

Нуждаем се от средства за покриване на траспортните разходи на преподавателите през този период. Цялата събрана сума ще отиде само и единствено в полза на тази мисия. При постъпил излишък – ще бъдат закупени учебни пособия и материали за децата.

В с. Горнослав към момента има 10 деца, които са на възраст между 8 и 15 години. Тези деца ще бъдат обучавани в предприемачество, ако разбира се те желаят това.

Училището ще провежда занятия 1 път седмично, като ще бъде водено от екип от преподаватели на фондация Корнърстоун, които по принци преподават на нашите бизнес-обучения за Business Start-Up.

Като фондация ние имаме дългогодишен опит в преподаването на предприемачество на възрастни хора. Сега ще го приложим и при деца.

Подготвили сме много интерактивни образователни игри.

На децата също така ще бъдат преподавани и предметите:

- английски език

- български език

- математика

- биология

- ръчен труд

В това лятно училище децата от ще имат възможността да учат и да се забавляват в една чудесна атмосфера, да изграждат приятелства и да развиват своите дарби и умения.

Защо да даря?

Средствата, които тази кампания ще събере, ще бъдат използвани единствено за транспортните разходи на преподавателите, които от своя страна няма да взимат хонорар за тяхната дейност през целия този период.

Нека да подкрепим тези учители, които дават от себе си и времето си, и се грижат за бъдещето на България в това малко и красиво българско село.

Който желае да подкрепи това начинание, моля да дари средства.

Можете да видите тази мисия по БТВ предаването 120 минути на следния линк:
https://www.btv.bg/video/shows/120-minuti/videos/dobrata-volja-patjat-kam-vazstanovjavaneto-na-uchilishteto-v-selo-gornoslav.html?fbclid=IwAR2Ss1zLcXP_V5i43N8i4djHusN-Ul03hKZf2EOCoDLi3qLGhbfigUL37mk

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Фондация Корнърстоун
Donated so far
 500  лв.

Goal amount
 250  лв.
End of Campaign
11.09.2020
Donor(s)
1

Category : Образование / наука

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Фондация 'Корнърстоун'

Donors

Donor Name
Amount
Anonymous donor  500  лв.

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Фондация Корнърстоун

Campaign QR Code

Весело и полезно лято за децата от с. Горнослав - Платформата
Платформата.бг © 2020. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта