Back to Campaigns

ПОДКРЕПА НА ДЕЦА И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА, ЗАСЕГНАТИ ОТ КРИЗАТА С COVID-19


В деня на детето Фондация „Работилница за граждански инициативи“, ви поднася ирис.

Ирисът символизира вяра, надежда, обновление. Все неща, от които се нуждаем в борбата с кризата с COVID-19. Ето защо, заедно с нашите партньори Български дарителски форум и Национална мрежа за децата избрахме това знаково име за новата ни програма и този знаков ден за старт.

Здравните и икономически предизвикателства от последните няколко месеца поставят големи групи от деца и техните родители в тежки условия на живот. Програма „ИРИС“ ще подкрепя такива семейства и цели намаляване риска от раздяла на деца и родители, като осигурява средства за покриване на основните им нужди - храна, включително бебешки адаптирани храни, бебешки пелени, медикаменти, здравни и социални услуги и друго необходимо. Програмата ще финансира граждански организации и граждански групи, които предоставят помощ на нуждаещите се семейства в цялата страна. Вече имаме осигурен финансов ресурс, но ние знаем, че нуждата е много по-сериозна и ще съществува още дълго. Надяваме се с ваша помощ за успеем да съберем още средства.
Вашето дарение ще подкрепи задоволяването на непосредствени основни нужди на уязвимите семейства, включително доставка на храна за деца и техните семейства, медицински консумативи, медикаменти и специфични услуги за семейства в икономически неравностойно положение, включително подкрепа за лицата под карантина, подкрепа за родители, които са загубили работата си и оттам и месечния си доход.

Събираме средства от хора за хора! За да запазим семействата ЗАЕДНО!

 

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Илияна Николова
Donated so far
 530  лв.

Goal amount
 30,000  лв.
End of Campaign
28.09.2020
Donor(s)
2

Category : Бедствия / кризи

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Фондация "Работилница за граждаснки инициативи"

Donors

Donor Name
Amount
Anonymous donor  30  лв.
Anonymous donor  500  лв.

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Илияна Николова

Campaign QR Code

ПОДКРЕПА НА ДЕЦА И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА, ЗАСЕГНАТИ ОТ КРИЗАТА С COVID-19  - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта