Back to Campaigns

Чистене НП Пирин 2016


PLG_JWPLAYER_LOADING_THE_PLAYER

Чистенето е една високо-интензивна, високо-надморска и освежителна активност за дълбочинно прочистване на високопланинските терени, където – удивително – все още се намират отпадъци, често невидими с просто око.
Движението е в ход вече 16 години, през които обхвана по-голямата част от високо-планинските хребети из България. Освен че свали над 80 тона отпадъци, включително под формата на разпадащи се сгради, движението за почистване привлече и увлече над 1000 души и създаде общност от хора със споделени ценности за грижа и закрила на планината и природата, общност, където решенията се взимат хоризонтално, където всички участваме, както в организацията, така и в дезорганизацията.

Тази година Чистенето ще бъде в Пирин планина. Ще (въз)действаме по маршрутите з. Спано поле - х. Каменица - х. Пирин и х. Безбог - х. Тевно езеро - х. Пирин в периода 29 август - 06 септември.

Ето какво е осигурено от За Земята: места за свободно къмпингуване, вкусни вегетариански гозби, работни ръкавици и чУвали за боклук, други организационни дреболии и предвидени и непредвидени хубави мигове. От вас е доброволния труд, положителната мисъл, песен и събрани дърва за вечерния огън ;)

Общата сума, която ни е нужна за да проведем събитието е 5000 лв., като по-голямата част от нея се използва за закупуването на храната за доброволците, които обикновено са към 100, а времетраенето на Чистенето е 7 дни.

Бихме се радвали чрез вашата помощ да съберем сумата нужна за транспорта на храната, материалите и отпадъците – 500 лв.; чували и ръкавици – 400 лв.; комуникации – 100 лв.

Благодарим!

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Кристиян
Donated so far
 180  лв.

Goal amount
 1,000  лв.
End of Campaign
22.08.2016
Donor(s)
5

Category : Подобряване на средата

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Екологично сдружение За Земята

Donors

Donor Name
Amount
Явор Камбуров  75  лв.
Dian Manolov  40  лв.
Фани Бъчварова  25  лв.
Бела Димова  20  лв.
Румяна Йотова  20  лв.

Giveback details


Donate 25 lv. and get:
Тениска

Total: 10 gift/s/.
 

Donate 20 lv. and get:
Торбичка

Total: 10 gift/s/.
 

Donate 15 lv. and get:
Канче

Total: 10 gift/s/.
 

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Кристиян

Campaign QR Code

Чистене НП Пирин 2016 - Платформата
Платформата.бг © 2020. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта