Back to Campaigns

Видео сървър за БОХО™


Здравейте приятели на Планините!

Този път екипът на БОХО™ (сдружение Българска Организация на Хижите с Обсервация ) се обръщаме към планинарското съсловие в България и към Вас с апел за подкрепа, свързан със сървъра, който обслужва картината от уебкамерите на уебсайта www.huts.bg.

За да можем да продължим да предоставяме безплатно картината от уебкамерите е необходимо да закупим нов сървър, който да предава картината към уебсайта www.huts.bg и Вие да можете да продължавате да гледате уебкамерите от планините.

Може би не всички от Вас знаят, че сдружението ни няма никакви приходи от самият уебсайт или от страна на хижите, поради което ни е невъзможно сами да финансираме закупуването на този сървър.

С помоща на този сървър ще можем да увеличим броят на уебкамерите на сайта и да излъчваме по-качествена картина с повече кадри за секунда, както и ще можем за в бъдеще да монтираме камери с по-висока резолюция и дори с 4к качество на образа.

Обръщаме се към всички Вас, които ни покрепяте с каквото Ви е възможно още веднъж, за да можем с общи сили да продължим да развиваме прокета на "Българска Организация на Хижите с Обсервация" и да продължаваме да добавяме уебкамери из планините.

 

И най-малкото Ваше дарение ще бъде от голяма полза за кампанията и проекта!Благодарим Ви за покрепата!

Default Avatar
Българска Организация на Хижите с Обсервация
Donated so far
 563  лв.

Goal amount
 4,220  лв.
End of Campaign
29.03.2020
Donor(s)
15

Category : Образование / наука

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Българска Организация на Хижите с Обсервация

Donors

Donor Name
Amount
Д.Михайлова  100  лв.
Anonymous donor  48  лв.
Anonymous donor  20  лв.
Anonymous donor  25  лв.
Antoniya Georgieva  30  лв.

Campaign QR Code

Видео сървър за БОХО™ - Платформата
Платформата.бг © 2020. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!