Back to Campaigns

Туристически табели за Понор планина


Ние сме туристическо дружество Понория и вече няколко години полагаме усилия да поставим Понор планина сред популярните дестинации на туристическата карта. В миналото възстановихме туристическата маркировка по маршрутите от село Заселе до хижа Пробойница и от село Зимевица до връх Тодорини кукли. Поставихме информационна табела на първенеца на Понор – връх Равно буче (община Годеч), който до този момент беше несправедливо пренебрегван в спора за първенството, за сметка на популярния вече връх Сърбеница.

Само с няколко указателни табели превърнахме водопад Добравишка скакля от напълно непознато място в известна дестинация за планинарство с деца. Поставихме 15 бр. информационни табели, които правят пътеките още по-безопасни и приятни за разходка. През цялото това време не спирахме да показваме забележителностите на планината пред аудиторията, която успяхме да изградим в социалните мрежи и която днес наброява над 1200 души.

Вярваме, че усилията ни са в правилната посока и в името на нещо добро – по-полярна и търсена Понор планина. Върху този непоклатим фундамент ние се опитваме да градим бавно, но сигурно подобряване живота на местните жители, опазване на културното и природното ни наследство, любов към страната и здрави българи. Четирите колони на нашия дом – българското село.

Ние от туристическо дружество Понория протягаме ръка към всеки, който по някакъв начин симпатизира на редовете по-горе. Защото пътят към целта е по-лек и приятен, когато се върви рамо до рамо с верен другар.

За да продължим делото си и през новия туристически сезон се обръщаме към вас за подкрепа. За да направим още туристически маршрути в планината и то така, че хората да са добре ориентирани, когато поемат по тях, планираме поставянето на 50 бр. указателни табели, за които търсим финансиране. Уверени сме, че с общи усилия, това е най-малкото, което можем да направим за Понор планина, местните жители и туристите, които ги посещават.

 

Благодарим предварително на всчики дарители!

Туристическо дружество Понория

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Радослав Зарков
Donated so far
 535  лв.

Goal amount
 535  лв.
End of Campaign
12.02.2020
Donor(s)
14

Category : Подобряване на средата

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Туристическо дружество Понория

Donors

Donor Name
Amount
Anonymous donor  5  лв.
Радослав Атанасов  35  лв.
Borislav Velichkov  50  лв.
Anonymous donor  100  лв.
Anonymous donor  100  лв.

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Радослав Зарков

Campaign QR Code

Туристически табели за Понор планина - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта