Back to Campaigns

Уютен интериор в 156 ОбУ 'Васил Левски', Кремиковци


Екипът на 156 ОбУ „Васил Левски“, Кремиковци се гордеем с нашето училище и се стремим всички да говорят за него с любов и вдъхновение. Искаме нашите ученици да се чувстват уютно тук и да идват с удоволствие в клас.

Имаме 150 ученици, зад които стоят още 4 пъти по толкова родители и близки. Общността на квартал Кремиковци е от около 3 000 души и погледът ежедневно е насочен към случващото се в училище. Домовете на хората са с различна визия и уют, но училището трябва да е най-доброто място за обитаване и преживяване на позитивни емоции. Работим по проект за обновяване на училищната среда и превръщането й в оазис за съхранение на българските традиции, фолклор и народно творчество. По стените на класните стаи и общите помещения се поставят тапети с кадри от битови празници, текстове на народни песни, поговорки и пословици. Преди поставянето на тапетите, които са дарение, стените се нуждаят от ремонт - шпакловане, боядисване. Необходими са ни средства за материали, бои, четки.

До момента с труда на учители, персонал, родители и ученици сме обновили два етажа и предстои работа по следващите два и класните стаи в тях. Интериорният проект и тапетите са дарение по спечелен проект „Обичам моето училище“, финансиран от фондация ЛайтСорс. Материалите за ремонта и трудът на фирмата за строителни дейности, които не можем да извършим сами възлизат на сума от 18 000 лева. Кампанията е за 3000 лева до декември и ще я продължим следващата година.  

Очакваме ви, скъпи дарители, бивши ученици и хора от общността да споделите празничните мигове с нас. Учиището ще бъде отворено за повече инициативи, работилници и добри практики и обмени с училища.

 

Тази дарителска кампания е част от инициативата #ЩедриятВторник с мотото “Лично за дарителството в училище”.

Освен през Платформата.бг, можете да я подкрепите и през DMSbg.com
DMS INTERIOR и https://dmsbg.com/15430/dms-interior/

#ЩедриятВторник през 2019 е на 3 декември.
Вижте повече на: https://givingtuesday.bcause.bg/

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Валентина Коринова
Donated so far
 100  лв.

Goal amount
 3,000  лв.
End of Campaign
13.12.2019
Donor(s)
1

Category : Образование / наука

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: 156 ОбУ „Васил Левски“, Кремиковци

Donors

Donor Name
Amount
Anonymous donor  100  лв.

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Валентина Коринова

Campaign QR Code

Уютен интериор в 156 ОбУ 'Васил Левски', Кремиковци  - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта