Back to Campaigns

Ремонт на инфекциозно отделение в Пловдив


Единствената инфекциозна клиника в Южна България, която има необходимите условия, е в ужасяващо състояние. Знаят го не само пловдивчани, знаят го всички, отдавна. Непростимо е, но е факт, грозен и опасен. Персоналът работи в тези условия всеки ден, всеки ден с инфекциозно болни, опасни здравословно, а често и чисто човешки. За какви възнаграждения, знаете. Докога ще издържат? Докога ще се намират желаещи? Докога ще търпим и ще се молим да не ни се налага да лежим там? Докога ще чакаме някой друг, който бил длъжен?

Тази кампания е за ремонт на Чревни инфекции в Инфекциозна клиника към УМБАЛ "Свети Георги" Пловдив. Едно отделение, защото трябва да се започне някак. Не че цялата болница не плаче за ремонт. Просто в това отделение най-често има деца. Затова го избрахме. С надеждата, че така ще привлечем внимание, че може би ще се размърдат нещата и промяната ще бъде по-голяма. Защото заедно можем да ремонтираме това отделение. Заедно можем всичко.

Стартираме с желание да съберем 20 000 лв., но в процеса на кампанията ще актуализираме сумата. Ремонтът тепърва започва, ще ви държим в течение на всички разходи и дарения.

Средствата се набират от Фондаци BCause, а решения за избор на доставчици се взимат от инициативен комитет от доброволците на кампанията.

Default Avatar
Веселина Йорданова
Donated so far
 13,935  лв.

Goal amount
 20,000  лв.
End of Campaign
01.02.2020
Donor(s)
121

Category : Лечение / рехабилитация

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: BCause

Donors

Donor Name
Amount
Anonymous donor  10  лв.
Мария Николова  200  лв.
Красимира Чалова  25  лв.
Димитър Троев  600  лв.
Колегите от MFG  40  лв.

Campaign QR Code

Ремонт на инфекциозно отделение в Пловдив  - Платформата
Платформата.бг © 2019. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!