Back to Campaigns

Готови за училище!


Първият учебен ден идва със скоростта, с която лятото си отива!

С трепет и вълнение малки и големи очакват времето в училище. Време за учене и игри, време за срещи с нови и стари приятели.

Има деца, които с притеснение очакват този ден. Деца, чиито родители нямат средства за учебници и учебни помагала, за всички неща, които получават като списъци в началото на учебната година.

Всяка година на 15 септември имаме около 10 деца, които са в училищна възраст. Десет деца, част от които са сменили своето населено място в бягство от насилието и търсене на спокойствие. Майките на децата получават минимални или никакви средства, които са крайно недостатъчни за покриване на разходите за униформи, нови учебници и учебни помагала, обувки, облекла и др.

Имаме нужда от Вашата помощ за да подготвим децата от Кризисния център за пострадали от насилие на Фондация "П.У.Л.С." за новата учебна година.

Средствата, с които разполагаме едва покриват текущите ни разходи за храна и пребиваване на настанените в центъра. Помогнете ни за да подарим едно сокойно и равнопоставено начало на новата учебна година за деца, пострадали от насилие.

Благодарим!

Default Avatar
Юлия Андонова
Donated so far
 1,313  лв.

Goal amount
 2,200  лв.
End of Campaign
19.09.2019
Donor(s)
32

Category : Деца и младежи от институции

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Фондация "П.У.Л.С."

Donors

Donor Name
Amount
Anonymous donor  50  лв.
Nikolova  50  лв.
Anonymous donor  10  лв.
Anonymous donor  13  лв.
Цветомир Цветков  100  лв.

Campaign QR Code

Готови за училище!  - Платформата
Платформата.бг © 2019. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!