Back to Campaigns

ПРОЗОРЦИ ЗА КЪЩА НАДЕЖДА


КАМПАНИЯ

ЗА НАБИРАНЕ НА СРЕДСТВА ЗА ПОДМЯНА НА ДОГРАМАТА НА КЪЩА „НАДЕЖДА”, В КОЯТО ЩЕ СЕ ПРЕДОСТАВЯТ СОЦИАЛНИ УСЛУГИ ОТ РЕЗИДЕНТЕН ТИП И В ОБЩНОСТТА

Децата и младежите без родители се нуждаят от безопасен, сигурен, приятен и уютен дом. Във връзка с това, ние от Фондация „Звезда на надеждата” отскоро имаме право да използваме втори и трети етаж (таванско помощение) на къща, намираща се в град София. Фондацията сключи договор със собственика на имота - Виктор Пенев, за безвъзмездно ползване на етажите срещу ремонт за срок от 10 години.
Сградата не е използвана и обитавана от години, поради което е в окаяно състояние, нуждае се от основен ремонт, за да бъде достатъчно пригодна и адекватна, за да посреща нуждите на децата и младежите-потребители на социалните услуги: „Дневен център за младежи с интелектуални увреждания”, с капацитет 30 лица, „Защитено жилище за момичета”, с капацитет 4 лица и „Център за настаняване от семеен тип за деца без увреждания”, с капацитет 10 деца, които ще бъдат разкрити от нашата Фондация. Имаме лицензи за предоставяне на първите две социални услуги, като „Защитеното жилище” е работещо от 13 години и ще бъде изместено в рамките на къщата. В момента екипът на организацията работи за издаване на лиценз и за услугата „Център за настаняване от семеен тип”. Финансирането на услугите се осъществява с помощта на частни спонсори и чрез европейски проекти.
Ремонтът изисква общо 100 000 лв., с които Фондацията не разполага, но се опитваме чрез различни кампании и проекти да съберем нужните средства, с които да осъществим целта си и да създадем нормални условия за живот на децата и младежите без родители, намиращи се в неравностойно социално положение. Една от тези кампании е именно настоящата, която е насочена конкретно към подмяна на счупените прозорци и дограми с нови. Предложена ни е оферта от фирма за дограми на стойност 6 000 лева. Обръщаме се към Вас – добри хора, с молба да подкрепите децата и младежите без родители, като помогнете да съберем нужните средства за тази цел.
Искрено сме благодарни на всеки, който дори с малко подкрепи нашата кауза и къщата да се превърне в един реален уютен дом.

Екипът на Фондация „Звезда на надеждата”

Default Avatar
Стоянка Конярова
Donated so far
 150  лв.

Goal amount
 6,000  лв.
End of Campaign
30.01.2020
Donor(s)
2

Category : Деца и младежи от институции

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Фондация "Звезда на надеждата"

Donors

Donor Name
Amount
Veselinova  100  лв.
Самуил Коняров  50  лв.

Giveback details


Donate 25 lv. and get:
При дарение на стойност 25 лв. и повече -
дарителят ще получи Благодарствено
писмо от екипа на Фондация "Звезда на
надеждата".

Total: 10 gift/s/.
 

Donate 50 lv. and get:
При дарение на стойност 50 лв. и повече
- дарителят ще получи тениска.

Total: 10 gift/s/.
 

Donate 100 lv. and get:
При дарение на стойност 100 лв. и повече
- дарителят ще получи тениска и
подаръчна торбичка.

Total: 10 gift/s/.
 

Campaign QR Code

ПРОЗОРЦИ ЗА КЪЩА НАДЕЖДА - Платформата
Платформата.бг © 2019. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!