Back to Campaigns

Да помогнем на Роси да осъществи мечтата си


Здравейте! Казвам се Росица Кирилова и съм на 17 г. В момента съм 11 клас и уча в 138-мо СУЗИЕ „Проф. Васил Златарски“, с разширено изучаване на китайки език. С оглед добрия ми успех, тази година ми се предлага възможност от училището да се включа в двуседмично обучение, което ще се проведе в Пекински университет в Китай. За съжаление необходимите средства са непосилни за мен и моето семейство.

Живея само с един родител, което прави ситуацията още по-невъзможна. Моята майка учи „Педагогика” в Софийски университет и работи като образователен медиатор в 106 ОУ „Григорий Цамблак“. Получава около 560 лв. заплата месечно и е готова да задели малка част от заплатата си за това невероятно преживяване. Общата сума, която е необходима е 2700 лв., което включва самолетен билет София-Пекин и обратно, застраховка и настаняване.

Една от моите цели е да развивам уменията си и езиците, защото за мен е важно успешният човек да знае езици, познава различни култури и да служи за пример на своята общност. Силно се надявам и ще ви бъда много благодарна, ако спомогнете да осъществя мечтата си и да се докосна до източната култура и китайския език в неговата автентичност.

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Емил Методиев
Donated so far
 0  лв.

Goal amount
 2,700  лв.
End of Campaign
04.05.2019
Donor(s)
0

Category : Образование / наука

Legal state: INDIVIDUALS

Beneficiary: Роси Кирилова
No donations received
Be the first to donor!

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Емил Методиев

Campaign QR Code

Да помогнем на Роси да осъществи мечтата си - Платформата
Платформата.бг © 2020. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта