Back to Campaigns

Game of Rinker: The fifth award is coming


Имало едно време 60 кралства, които влезли в битка за четири почетни награди! По пътя 40 отпаднали и само 20 продължили. Тези 20 кралства обаче не били като другите. Водени от добри сърца и предприемчиви умове, ръководени от силни вождове (разбирайте ментори), те решили, че ще съберат злато и сребро за още една Пета почетна награда. Но в тези тъмни времена да си предприемач на кралствo не било много доходоносно! Трябвало да мислят стратегически, да разпишат подробни бизнес планове, да проучат тържищата и да подготвят най-добрата ракия (разбирайте най-добрия MVP). Като били готови, споделили за своята кампания с всички кралства, че даже и в Русе (разбирайте Северната порта) чули, а няколкото дракона (разбирайте бизнес ангели) веднага няколко златици дарили. И така, цял един народ се вдигнал и пари започнал да събира, че да може 5-то кралство да просъществува и народни проблеми да решава.

Допринесете и вие, за да се сбъдне не просто нечия мечта, а да се реализира още един смислен проект. Дарете,колкото можете и искате, и нека 5-тата награда стане реалност!

Акселераторът на младежката предприемаческа програма Rinker Youth Challenge на Фондация BCause събра под един покрив за пет дни и нощи 20 екипа - претенденти за наградния фонд от 80 000 лева, осигурен от Citi Foundation. Бъдещите предприемачи стартираха краудфъндинг кампания, като първите 500 лева дариха лично те. Те ще гласуват и кой да я получи. Така ни показват, че идеите, които заслужават подкрепа, са повече от предвидените четири награди.

Тук може да видите какви са идеите.


#Citi #Pathways2progress #RYC #Rinker

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Мая Косева
Donated so far
 550  лв.

Goal amount
 5,000  лв.
End of Campaign
14.06.2019
Donor(s)
2

Category : Подобряване на средата

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: BCause Foundation

Donors

Donor Name
Amount
сТУденти  50  лв.
Акселератор дарени  500  лв.

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Мая Косева

Campaign QR Code

Game of Rinker: The fifth award is coming - Платформата
Платформата.бг © 2022. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта