Back to Campaigns

Приключението: От мен зависи


Конференция От мен зависи е национална ученическа конференция, изцяло водена от ученици. В нея децата водят работилници, дискусии, рефлексии, изнасят вдъхновяващи речи, представят се на щандове на успеха, споделят опита си и учат възрастни и свои връстници на уменията, които са развили. Участие в конференцията вземат над 300 ученици, както и значими за тях гости.
Конференцията е финалното събитие от Голямото приключение От мен зависи - целогодишен процес, в който учениците и техните учители, участници по програма Заедно в час, поемат различни мисии в процеса, чрез които развиват умения за успех в 21 век и си доказват, че наистина от всеки от нас зависи да направим общността си мястото, което искаме да бъде.
През юни 2019 ученици от 11 населени места в страната, от 1-12 клас, ще водят вълнуващи работилници, дискусии и речи, а Вашата подкрепа ще подсигури техния транспорт до София и обратно, както и закуски и материали, от които всеки приключенец има нужда. Благодарение на нашите дарители и партньори, Голямото Приключение 2019 ще бъде незабравимо за всички участници!

Default Avatar
Теодора Вавова
Donated so far
 450  лв.

Goal amount
 1,300  лв.
End of Campaign
24.05.2019
Donor(s)
8

Category : Образование / наука

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Фондация "От мен зависи"

Donors

Donor Name
Amount
Anonymous donor  20  лв.
Anonymous donor  10  лв.
Yavor Atanasov  100  лв.
Anonymous donor  100  лв.
Anonymous donor  90  лв.

Campaign QR Code

Приключението: От мен зависи - Платформата
Платформата.бг © 2020. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!