Back to Campaigns

Да спасим Тара!


Хубавата Тара е едно чудесно 5 годишно момиче, което до скоро е имало уличен живот на квартално куче пред блок в кв. Надежда. При нас я доведе доброволец, тъй като кучето видимо не е било добре и постоянно се е изпускало. Рентгеновата снимка показва сачма, която е заседнала в прешлен на гръбначния стълб…Толкова за кварталното съжителство. Сачмата е засегнала важни нервни центрове и това е причината за изпускането.

Направихме компютърна томография на гръбначния стълб, за да установим с точност къде е сачмата и може ли да бъде извадена. Проф. Аминков от Ветеринарна клиника Амивет се съгласи да извърши операцията, при която ще се махне сачмата, заседнала в тялото на кучето, ще се вземе костен мозък от феморалната кост и ще се постави на мястото, където е била сачмата като по този начин ще се стимулира образуването на миелона. С тази операция се цели възстановяването на функциите, засягащи дефектирането и уринирането. Тара има около 80% шанс да се оправи! Ако не се оперира, шансовете за Тара не са големи…

Колегите от Ветеринарна клиника Амивет ни направиха голяма отстъпка в цената на операцията, но въпреки нея, ще трябва да съберем 500лв., за да помогнем на Тара ѝ да  дадем шанс за живот!

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Радостина Михайлова
Donated so far
 695  лв.

Goal amount
 500  лв.
End of Campaign
18.02.2019
Donor(s)
24

Category : Природа / животни

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Фондация ЧЕТИРИ ЛАПИ

Donors

Donor Name
Amount
Павлета Начевска  20  лв.
Anonymous donor  25  лв.
Весела Костадинова  15  лв.
Anonymous donor  20  лв.
Anonymous donor  15  лв.

Giveback details


Donate 25 lv. and get:
Настолен календар на ЧЕТИРИ ЛАПИ за 2019

Total: 20 gift/s/.
 

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Радостина Михайлова

Campaign QR Code

Да спасим Тара! - Платформата
Платформата.бг © 2020. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта