Back to Campaigns

Създаване на пространство за споделено учене StudyHub


StudyHub ще бъде първото по рода си пространство за споделено учене в София, чрез което се дава достъп на младите хора в София, по-точно в кв. Студентски град, до едно денонощно работещо пространство, с което да им помогнем да учат и да се развиват по-добре. 

Идеята се роди една зимна вечер. Като студенти имахме да пишем домашни и тъй като сме на общежития и живеем в стая, която е 20кв.м и поради различните графици на съквартирантите ни, се оказа, че няма къде да учим.  Първоначално бяхме в приятели, които живеят на квартира, но нямаше как да стоим цяла нощ, затова след 00:00 се озовахме в една бензиностанция в района на Студентски град. Най-интересното в тази ситуация беше, че в бензиностанцията имаше повече хора, които учиха, отколкото беше  персонала ѝ. Така и се роди идеята за StudyHub - място, благодарение, на което, няма да се налага хората да учат в бензиностанции.

Чрез Платформата ние искаме да съберем началната сума, с която да наемем помещение в Студентски град и да покрием началните разходи за пригодяването му за нашите цели. Основните планирани дейности с парите от тази кампания са строително монтажни работи на стойност около 4 000 лв. за помещение 100 кв.м., монтиране на четец за карти, камери и противопожарни аларми, поставяне на СОТ и паник бутон и обзавеждане на същата квадратура. За обзавеждането на помещението ще са ни нужни около 20 000 лв, като за него ще говорим с потенциални спонсори, които вярваме, че ще се припознаят в каузата за една по-добра среда за младите хора в университети.

Като млади, мотивирани хора, които искаме да останем в България, и като студенти вярваме, че тази кауза ще помогне подобряване качеството на академичната среда. Всяка страна разчита на младите си кадри да останат да работят и живеят в нея. Ние вярваме в каузата, че с малка стъпка като StudyHub ще помогнем както на себе си, така и на колегите си, на всички студенти, а и ще привлечем още младежи да бъдат част от тази студентска общност.

StudyHub ще има цел да създаде студентско общество, в което хората от различни специалности и интереси да комуникират помежду си и чрез тази комуникация да се развиват и да бъдат по-ефективни в избраното от тях направление.

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Мартина Георгиева
Donated so far
 390  лв.

Goal amount
 3,000  лв.
End of Campaign
30.04.2019
Donor(s)
14

Category : Образование / наука

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Сдружение "Студенти в действие"

Donors

Donor Name
Amount
Щърбанов  10  лв.
Мариела Станулова  50  лв.
Anonymous donor  10  лв.
Бетина Бенова  10  лв.
Петя Петрова  55  лв.

Giveback details


Donate 10 lv. and get:
Покана за откриването на
пространството

Total: 50 gift/s/.
 

Donate 50 lv. and get:
Брандирана чаша; Едномесечна карта за
достъп до StudyHub; Покана за откриването
на пространството

Total: 25 gift/s/.
 

Donate 100 lv. and get:
Брандиран тефтер с твърди корици;
Тримесечна карта за достъп до StudyHub;
Покана за откриването на
пространството

Total: 15 gift/s/.
 

Donate 500 lv. and get:
Името на дарителя ще бъде изписано на
стената на дарителите в StudyHub; Покана
за откриването на пространството

Total: 10 gift/s/.
 

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Мартина Георгиева

Campaign QR Code

Създаване на пространство за споделено учене StudyHub - Платформата
Платформата.бг © 2020. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта