Back to Campaigns

Genius Sports дарява уют на майки с деца, преживели насилие


В Кризисния център - Димитровград могат да бъдат настанени 10 жени и техните деца. Toва e техният нов дом, макар и временен, за 6 месеца. Тe са напуснали своите, често само с дрехите на гърба си, защото домовете им са място за домашно насилие. Тук жените се чувстват сигурни и спокойни, имат нужното време да потърсят път към бъдещето си без насилие, а травмата от преживяното отшумява.

Кризисният център предлага добри условия, но кухнята и трапезарията имат нужда от нови електроуреди. За да могат майките-домакини да приготвят вкусни гозби за децата си, има нужда от нова готварска печка за вграждане, тъй като старата се развали и не подлежи на ремонт. За да могат децата от Кризисния център да похапват любимите си пържени картофки, е нужен фритюрник. В трапезарията майките сутрин обсъждат заедно своите кошмарни преживявания, но и бъдещите си планове и имат нужда от кафе машина.

Сумата за закупуване на новите електроуреди е 2000 лв. Нека заедно да направим условията в Центъра близки до уюта на семейния дом, в който настанените майки и техните деца да се чувстват комфортно!

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Genius Sports
Donated so far
 370  лв.

Goal amount
 2,000  лв.
End of Campaign
31.05.2024
Donor(s)
2

Category : Човешки права

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Кризисен център - Димитровград към фондация БЦДИ - клон Хасково

Donors

Donor Name
Amount
Георги Андреев  20  лв.
Джиниъс Спортс  350  лв.

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Genius Sports

Campaign QR Code

Genius Sports дарява уют на майки с деца, преживели насилие - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта