Back to Campaigns

Акордеон за Вероника


Фондация "За по-здрави деца" организира благотворителна кампания, за да помогне на Вероника Апостолова от София да продължи своето музикално образование и да свири на проферионален акордеон тип "баян" 

Вероника е 14-годишен талантлив музикант. Тя е дългогодишен ученик на музикалната школа на НЧ “Васил левски 1928″, с десетки награди от национални и международни конкурси. Първите си стъпки прави под ръководството на г-жа Антоанета Проданова – един от най-изтъкнатите преподаватели по акордеон. Впоследствие нейни преподаватели са Мартин Вачков, Георги Величков, и г-жа Фани Апостолова – солфеж.

Вероника решава да поеме пътя на професионален музикант и през 2022 г. започва да се подготвя за кандидатстване в музикалното училище. Все повече назрява нуждата от класен инструмент – баян, за който семейството и не може да отдели достатъчно средства.

Инстументът е на стойност 20 000 евро и за изработката е необходима една година. Семейството на Вероника няма възможност да закупи акордеона, тъй като майката е с ТЕЛК и е нетрудоспособно лице.

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Галя Манчева
Donated so far
 0  лв.

Goal amount
 40,000  лв.
End of Campaign
26.10.2024
Donor(s)
0

Category : Образование / наука

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Фондация 'За по-здрави деца" - Вероника Апостолова
No donations received
Be the first to donor!

Giveback details


Donate 2000 lv. and get:
Благодарствен плакет

Total: 10 gift/s/.
 

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Галя Манчева

Campaign QR Code

Акордеон за Вероника - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта