Back to Campaigns

Благодаря ви, че ви има! Code Health TV в подкрепа на лекарите


Единствената здравна телевизия в България Code Health TV организира Бал на лекарите под надслов "Благодарим ви, че ви има!".

Чрез събитието Code Health TV изказва своята признателност на лекарите, за всеотдайността им в професията. Целта е да съберем лекари и медицински работници заедно на едно място.

На събитието ще присъстват светилата на българската медицина и поради тази причина ние решихме да станем част от програмата "Готови за успех" на фондация BCause.

Стипендиите на „Готови за успех“ са за отлични ученици в 11 и 12 клас и студенти в държавни учебни заведения, изгубили единия или двамата си родители или израснали в специализирана институция. Приоритет на програмата са студентите, обучаващи се в медицински специалности. Бъдещите лекари и сестри имат най-големи ограничения да работят паралелно с ученето си и най-дълго време се обучават и специализират с ниско възнаграждение.

"Готови за успех" е програма на фондация BCause от 2006 година. Стипендиите са осигурени изцяло от дарения, а водещ критерий е успехът на кандидатите. Подкрепяме младежите не просто защото са ощетени от съдбата, а защото имат изключителни постижения, отличен успех и са целенасочени, мотивирани и активни.

Размерът на стипендията за студенти е 3000лв за учебна година. Нашата цел е да наберем средства за три годишни стипендии и да наградим трима млади хора, избрали ученето за свой път към успеха!

Благодарим ви че ви има! Благодарим ви, че сте заедно с нас и в доброто!

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Code Health tv
Donated so far
 0  лв.

Goal amount
 9,000  лв.
End of Campaign
29.12.2023
Donor(s)
0

Category : Образование / наука

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Фондция BCause
No donations received
Be the first to donor!

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Code Health tv

Campaign QR Code

Благодаря ви, че ви има! Code Health TV в подкрепа на лекарите  - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта