Back to Campaigns

Дарете технология, дарете бъдеще - лаптопи за деца без родители


Набираме средства за закупуване на лаптопи за децата и младежите, настанени в Преходните жилища в кв. Горна баня в София.

Двете преходни жилища са центрове за настаняване от семеен тип към Столична община. Четиринадесет деца и младежи на възраст от 16 до 18 годишна възраст живеят в двете жилища за алтернативна грижа - Преходно жилище "Неофит Рилски" и Преходно жилище "Захари Стоянов", тъй като растат без родителска грижа. Те всички учат, а някои и работят допълнително.

Тези младежи са изправени пред редица предизвикателства. Една от основните им нужди е възможността да имат достъп до информация и образователни ресурси. Лаптопите са полезен инструмент, който може да им осигури достъп до интернет, образователни материали и онлайн обучения. Това е особено важно, тъй като образованието им играе решаваща роля за бъдещата им самостоятелност и интеграция в обществото.

Столична община е осигурила много добри битови условия за децата, но няма достатъчно ресурс за закупуване на електронни устройства за училищна подготовка и общи умения.

Ние подкрепяме децата в личностното им израстване и през различни кампании правим детството им цветно и споделено. Това, което вършим за децата и младежите от Горна баня можете да видите тук.

Искаме да съберем 5600 (пет хиляди и шестстотин) лева за закупуване на десет броя лаптопи. 

Правим тази кампания за преносими компютри, тъй като се надяваме, че при закупуването ще постигнем отстъпка на база на количеството на лаптопите.

С 5600 лева ще закупим преносимите компютри и ще покрием таксите за набиране на средствата (за платформите, които използваме), спонсорирано популяризиране на дарителската кампания и работата по организиране и провеждане на кампанията от нашия екип.

Ще зарадваме дарителите със снимки и благодарности от децата и младежите, както и по традиция ще направим подробен отчет на изразходваните средства. На нашата страница можете да следите всичко, което правим като подкрепа за споменатите деца в нужда: https://generation-program.com/ За да следите изпълнението на кампанията и за да научавате своевременно за нашите нови инициативи, последвайте нашите страници във facebook и instagram.

С тази кампания фондация "Програма генерация" се включва в Световното движение за празнуване на щедростта ЩедрияВторник 2023

gt logo 2022 01

Помогнете ни, за да помогнем!

 

 

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Катерина Мечева
Donated so far
 1,605  лв.

Goal amount
 5,600  лв.
End of Campaign
29.12.2023
Donor(s)
5

Category : Деца и младежи от институции

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: фондация 'Програма Генерация'

Donors

Donor Name
Amount
АСБИС България ЕООД  1,000  лв.
Anonymous donor  100  лв.
Anonymous donor  5  лв.
Anonymous donor  300  лв.
Anonymous donor  200  лв.

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Катерина Мечева

Campaign QR Code

Дарете технология, дарете бъдеще - лаптопи за деца без родители - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта