Back to Campaigns

Да помогнем на многодетна майка да живее


"Добро за всеки" насочва усилията си в подкрепа на Анета. Тя е майка на седем деца, като пет от тях са ѝ отнети, а за другите две (на 4 и на 6 години) се грижи сама. Анета живее във фургон без водоснабдяване в Панчарево. Поредното изпитание в живота ѝ е тежко заболяване, като след операция трябва да започне лъчетерапия, според лекуващия лекар. Благодарение на хора с големи сърца вече успяхме да съберем близо 1900 лева, с които платихме здравните осигуровки на жената, за да може тя да започне незабавно лечение.

Представители на екипа ни няколко пъти посетиха вече Анета на място и ѝ предоставиха хранителни и санитарни продукти. Положението й е сериозно, затова и призивът ни към вас е да обединим сили и да подкрепим борбената майка, която иска да е до децата си.

След като сумата за здравните ѝ осигуровки беше платена, Анета се яви пред комисия, която е решила, че трябва да започне химиотерапия.

Сега ориентировъчно ще са необходими по около 1000 лева месечно за лекарства, храна и покриване на други основни разходи, за да може тя да бъде спокойна и да се лекува. В момента Анета е с болки и приема обезболяващи, заболяването е напреднало. Съответно не може да работи.

Сумата не е малка, но знаем, че ако се обединим, можем да я подкрепим. Чрез кампанията целим да поеме разходите за три месеца. Обща сума: 3000 лв.

Анета е многодетна майка и иска да се грижи за децата си. Още при първата ни среща каза, че иска да е здрава, за да може да работи и да е с децата си. Нека я подкрепим.

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Мариана Костова
Donated so far
 3,000  лв.

Goal amount
 3,000  лв.
End of Campaign
05.01.2024
Donor(s)
14

Category : Лечение / рехабилитация

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: 'Добро за всеки'

Donors

Donor Name
Amount
Anonymous donor  1,884  лв.
Dora Anastasova  15  лв.
Anonymous donor  20  лв.
Цветан Кръстев  100  лв.
Anonymous donor  50  лв.

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Мариана Костова

Campaign QR Code

Да помогнем на многодетна майка да живее - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта