Back to Campaigns

Работилници Оле Мале


Ние сме Елисавета Белобрадова и Красимира Хаджииванова -основатели на сайта Maikomila.bg, в който забавляваме родителите, представяме една различна гледна точка към отглеждането на деца и ги мотивираме да търсят себе си.

Създадохме и регистрирахме сайта Olemale.bg, на който всеки родител на дете с увреждане може да се регистрира и сам да продава нещата, изработени от него и да се издържа.

Целта ни е да помогнем на майките на деца с тежки увреждания. Това са жени, които нямат възможност да работят, защото трябва да се грижат за децата си. Оцеляването на много деца с увреждания зависи пряко и единствено от техните майки, които са принудени да напуснат професията си и завинаги да забравят за предишния си живот, отдавайки се изцяло на децата. Olemale.bg им помага да бъдат независими, като спечелват с труд средства за семействата си. Със събраните пари искаме да организираме поредица от работилници за обучение на майки на деца с увреждание и така да им дадем шанс да издържат семействата си.

В момента сме в петорката-финалисти на "Промяната" – съвместен проект на Нова телевизия, Нет инфо и Reach for Change. Смятаме да спечелим и да превърнем "Оле мале" в работеща инициатива, носеща трайни приходи на участниците в нея.

Крайната ни цел е да създадем общност от работещи жени в цяла България, които въпреки тежкото положение, в което се намират, да успеят да живеят с детето си в условия на относително благосъстояние и достойнство.

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Елисавета Белобрадова
Donated so far
 18,582  лв.

Goal amount
 3,000  лв.
End of Campaign
31.01.2018
Donor(s)
5

Category : Деца и възрастни с увреждания

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Работилници "Оле Мале"

Donors

Donor Name
Amount
Ралица Петрова  4,385  лв.
Служителите на Инграм Микро  3,940  лв.
Walltopia AD  10,057  лв.
Господин Христов  100  лв.
Anonymous donor  100  лв.

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Елисавета Белобрадова

Campaign QR Code

Работилници Оле Мале - Платформата
Платформата.бг © 2020. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта