Back to Campaigns

Ела с нас в пещерата


Време е отново за пещери и среща с нейните обитатели - прилепите. Но този път, приключението, което планираме, ще ни отведе в подземното царство на необлагородена пещера, с подход – пропаст – пещера Банковица.

Преди 5 години решихме да минем отвъд границите и станахме пионерите, сложили началото на посещението на пещера с хора с увреждания. Неописуема емоция, вълнение и радост. Този наша социална иновация среща днес много последователи, които се опитват да пресъздадат топлината на атмосферата, хармонията на приятелството и преоткриват света на хората с увреждания.

И този път искаме да направим нещо различно, специално и вълнуващо за онези наши скъпи приятели /с увреждания/, които могат да достигнат до тези приказни места само с и чрез нас. 
Пещера Снежанка не е туристически обект и влизането в нея е възможно единствено и само със специализирана подкрепа. Въжените системи ще бъдат изградени от пещерни спасители, за да може всички да се потопят в красотата на подземното царство.

Ние искаме да направим участието в мероприятието безплатно за хората в неравностойно положение, доставяйки им една различна и силна положителна емоция, за която мнозина дори не смеят да мечтаят.

Събитието ни се реализира изцяло от доброволци. За това разчитаме на Вашата подкрепа със средства, необходими ни за специализиран транспорт, гориво за доброволците, наем на специализиран инвентар, грамоти, сувенир – спомен от събитието.

Предвиждаме участието на 15 човека с увреждания и над 30 доброволци.

Верни на нашата мисия да бъдем причината за усмивката на лицето на другия, разчитаме на подкрепата Ви, за да реализираме още едно неВЪЗМОЖНО приключение.

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Гергана Дойчинова
Donated so far
 100  лв.

Goal amount
 1,700  лв.
End of Campaign
30.07.2023
Donor(s)
1

Category : Деца и възрастни с увреждания

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Фондация "Ела и ти"

Donors

Donor Name
Amount
Anonymous donor  100  лв.

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Гергана Дойчинова

Campaign QR Code

Ела с нас в пещерата - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта