Back to Campaigns

Пет студентски стипендии ''Готови за успех''


Стипендиантската програма "Готови за успех" подкрепя отлични ученици в 12 клас и студенти от бакалавърска и магистърска степен в държавни университети, загубили единия или двамата си родители. 

Броят на стипендиите зависи от събраните дарения. Помогнете ни с дарения да осигурим още 5 студенстки стипендии за следващата учебна година.

Размерът на една годишна стипендия за студент е 2000 лв.

Най-важният критерий за избора на стипендианите е успехът, който имат от предходната учебна година, и на второ място се оценява социалният им статус.

През 2018/2019 учебна година 91 души получиха стипендии "Готови за успех": 17 бъдещи лекари, един бъдещ корабен капитан, 4 компютърни специалисти, 7 учители, 6 юристи, 7 филолози, двама художници, певец, 2-ма журналисти, трима психолози, 6 икономисти и финансисти, 10 биолози, химици и физици са само част от младите хора, избрали образованието си за своя път към успеха.

Фондация BCause набира средства за "Готови за успех" целогодишно. Инициативата можете да подкрепите и с SMS с текст DMS USPEH на номер 17 777 или с онлайн дарение в Платформата.бг

 

На снимката Елена Стефанова, предишен стипендаинт на програмата връчва стипендия вече като дарител на "Готови за успех" на Мирела Петрова студент в Медицински университет, Плевен. Елена учреди стипендия "Жар птица" прес 2017г в памет на родителите си.

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Веселина Йорданова
Donated so far
 10,100  лв.

Goal amount
 10,000  лв.
End of Campaign
29.12.2019
Donor(s)
37

Category : Образование / наука

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Фондация BCause

Donors

Donor Name
Amount
Anonymous donor  15  лв.
Creative Assembly Sofia  2,000  лв.
Anonymous donor  10  лв.
Anonymous donor  1,000  лв.
Anonymous donor  1  лв.

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Веселина Йорданова

Campaign QR Code

Пет студентски стипендии ''Готови за успех'' - Платформата
Платформата.бг © 2022. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта