Back to Campaigns

Библиотека за тийнейджъри във Враца


Нашата цел е да създадем библиотека, предназначена само за тийнейджъри, с приятна, безопасна и подкрепяща среда, в която младите хора да прекарват свободното си време по смислен и ползотворен начин.

Ако нашият проект бъде успешен, тийнейджърите ще имат безплатен достъп до съвременни технологии в подкрепа на тяхното образование и лично развитие, както и до качествени ресурси за извънкласно учене в съответствие с техните интереси и желания.

Ще бъдат обособени следните зони: 1. Зона „Млад автор” – академия по творческо писане и читателски клуб. 2. Зона „Hi-tech teen” за изграждане на дигитални умения на младежите, запознаване с основите на програмирането, основни правила за безопасен интернет. и 3. Зона „Тhe lab” („Фабриката”).

В рамките на тази кампания си поставяме за цел да наберем 3110 лева - достътъчни за закупуване на индивидуални Ардуино комплекти за всеки младеж и допълнителни части, сензори и други необходими за обордуване на Фабриката.

Ако вярвате, че всеки младеж в България има право на равни възможности за достъп до знание, технологии и лично развитие, подкрепете нашата кауза. Инвестирайте в обществените библиотеки - инвестирайте в Бъдещето на България!

Default Avatar
Фондация Глобални библиотеки - България
Donated so far
 420  лв.

Goal amount
 3,110  лв.
End of Campaign
31.01.2018
Donor(s)
6

Category : Образование / наука

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Фондация Глобални библиотеки - България

Donors

Donor Name
Amount
Мирослава Бончева  240  лв.
Anonymous donor  10  лв.
Мария Дончева  100  лв.
Ирина Иванова  50  лв.
Anonymous donor  20  лв.

Campaign QR Code

Библиотека за тийнейджъри във Враца - Платформата
Платформата.бг © 2020. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!