Back to Campaigns

За любовта, която маха с опашка


Дари за изхранването на кучетата и котетата в Спасителния център на сдружение „ПЕТ СИСТЪРС”

Вярваме, че доброто може да се мултиплицира, когато се споделя! Затова искаме да споделим с вас кучешките усмивки и котешкото мъркане от нашият Спасителен център „Едно добро начало”, създаден от сдружение „ПЕТ СИСТЪРС”.

За съжаление, проблемът с безстопанствените кучета все още не намира стабилно и хуманно решение, но много хора с големи сърца са се ангажирали да помогат, тъй като липсва централизирано финансиране за кастрация, лечение и задомяване. Всичко се случва с големите усилия на нашите доброволци и дарители. И вие можете да бъдете част от тези хора, защото с вашето дарение ще изхраним и намерим дом на 60 кучета и 40 котки, които понастоящем обитават спасителния ни център в покрайнините на град София и чиято издръжка месечно възлиза на 3 400 лева.

Гордеем се с нашата работа, защото колкото и да е клиширано, променяме съдби. Не само кучешки, но и човешки. Работим активно с деца, помагаме на други неправителствени организации, опитваме се да въздействаме с позитивизма си на мисленето, като показваме колко любов може да даде едно куче или коте. Затова в нашата Фейсбук страница често ще видите щастливия край в историята на някой косматко, ще видите усмивката му в прегръдките на неговия човек или радостта от свободния бяг в полето, след като години е живял на метър верига. Станете част от това добро като дарите за месечното изхранване на опашатковците!

Необходими са ни 3 400 лева за месечната издръжка за храна. С вашето дарение ще закупим гранулирана и консервирана храна, както за кучета, така и за котки.

За тези, които не ни познават, ето КОИ СМЕ НИЕ ? – Сдружение „Пет систърс” бе създадено през 2015 година, за да работи за благополучието на питомните и диви животни в България, регистрирано е в обществена полза и пререгистрирано в Търговския регистър с ЕИК 176926788. Ние сме малка група хора, обединени в желанието си да помогнем при решаването на проблемите, произтичащи от високия брой безстопанствени животни. Един от начините за разрешаване на този проблем е кастрацията, лечението, регистрацията, социализирането и задомяването на безстопанствени кучета и котки, като за целта създадохме Спасителен център за животни в риск, ситуиран в промишлената зона на с. Кривина, район Панчарево, Столична община с капацитет 65 кучета и 20 котки. Центърът е регистриран като животновъден обект в БАБХ с удостоверение № 27 / 16.04.2021 година.

КАКВО СМЕ ПОСТИГНАЛИ ДОСЕГА - от създаването на центъра до този момент сме намерили домове на над 1500 кучета, като работим с организации главно в Германия. Наши кучета има осиновени в Англия, Австрия, Холандия, Англия, Швейцария и Швеция. С предимство се приемат животни в риск – болни, наранени, бебета без майка, възрастни кучета и котки, пострадали кучета и котки и животни от високорискови места - места, на които често се случват умишлени умъртвявания чрез стрелба, разхвърляне на отрова и други.

Ето къде можете да научите повече за нас и нашите опашатковци:
www.petsisters.eu

 

Можете да подкрепите кампанията и чрез дарителски SMS с кодова дума DMS PETS на 17777 за трите мобилни оператора.


Тази организация е участник в проекта на Фондация BCause проект „Информиране, ангажиране, успех“ с финансовата подкрепа на фонд „Активни граждани България" (www.activecitizensfund.bg) по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство (ЕИП). Основната цел на проекта е подобряване на капацитета и устойчивостта на гражданския сектор, в това число на гражданските организации.

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Ирина Палева
Donated so far
 1,660  лв.

Goal amount
 3,400  лв.
End of Campaign
30.06.2023
Donor(s)
25

Category : Природа / животни

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Сдружение "ПЕТ СИСТЪРС"

Donors

Donor Name
Amount
Нина Чупарова  100  лв.
Кирил Коцопулос  20  лв.
Anonymous donor  10  лв.
Пламенка Делчункова  100  лв.
Милла Герганска  10  лв.

Giveback details


Donate 20 lv. and get:
Сертификат за дарение

Total: 100 gift/s/.
 

Donate 100 lv. and get:
Чаша - мъг с отпечатано изображение на
коте или куче, което е авторско на
художника аниматор Роза Колчакова и
сертификат за дарение

Total: 50 gift/s/.
 

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Ирина Палева

Campaign QR Code

За любовта, която маха с опашка  - Платформата
Платформата.бг © 2023. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта