Back to Campaigns

Подкрепи децата с аутизъм в Център 'Красив ум'!


Ние сме Терапевтичeн център «Красив ум», нашата цел е да повишим разбирането за аутизма и менталните заболявания и да направим възможно децата с този синдром да се развиват и живеят щастливо в един толерантен и добронамерен към тях свят. Нашият Център работи в посока терапия и психологическа и логопедична подкрепа за децата и техните семейства, така че те да станат самостоятелни, уверени възрастни.
Много известни личности са диагностицирани с диагноза аутизъм - Антъни Хопкинс, Ейбрахам Линкълн, Лео Меси. Потeнциалът на хората с аутизъм е голям - с нужната терапия и подкрепа те могат да постигнат много!

Как ще го постигнем? Създадохме кампанията «Красив ум» за да съберем приятели, партньори и ресурси за Терапевтичния център с оборудване на ергозала и кабинет за логопед и психолог. Менталното и физическото здраве са взаимно допълващи се, затоваще създадем и външна част, в която децата да се движат и укрепват - оборудване на двора със съоръжения, подходящи за деца с двигателни проблеми.

За целта са ни необходими 15000 лв., които ще съберем чрез благотворителни базари, събития и онлайн дарителска кампания. Дотук сме набрали 3500 лв. чрез Коледна и мартенска кампании.

Подкрепете ни, за да има в Русе място, където децата със специални потребности и техните семейства ще получават разбиране и помощ от квалифицирани специалисти!

Повече за нас:
Сдружението «Деца и околна среда» от 12 години ръководи детско заведение с яслена и градинска група и занималня. Децата със специални потребности са винаги добре дошли при нас. През годините много деца са минали през заведението ни и уверени са продължили нагоре по образователната стълбица. Едно от тези деца е слънчевото момиченце от снимката - Рая. Рая дойде при нас на шестгодишна възраст, комуникираше предимно на английски, имаше дефицит на внимание и чести нервни кризи. Сега тя идва при нас само през ваканциите, учи в масово училище без придружител и се справя много добре. Успехите на Рая са и наши успехи и с гордост гледаме как се превръща в едно прекрасно младо момиче.

 

Можете да подкрепите кампанията и чрез дарителски SMS с кодова дума DMS KRASIV UM на 17777 за трите мобилни оператора

Тази организация е участник в проекта на Фондация BCause „Информиране, ангажиране, успех“ с финансовата подкрепа на фонд „Активни граждани България" (www.activecitizensfund.bg) по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство (ЕИП). Основната цел на проекта е подобряване на капацитета и устойчивостта на гражданския сектор, в това число на гражданските организации. 

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Радостина Андреева
Donated so far
 1,431  лв.

Goal amount
 15,000  лв.
End of Campaign
30.06.2023
Donor(s)
11

Category : Деца и възрастни с увреждания

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Сдружение “Деца и околна среда” - Русе

Donors

Donor Name
Amount
Anonymous donor  50  лв.
Anonymous donor  100  лв.
Anonymous donor  100  лв.
Anonymous donor  800  лв.
Искрен Кънов  3  лв.

Giveback details


Donate 50 lv. and get:
ръчно изработени картички от децата

Total: 20 gift/s/.
 

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Радостина Андреева

Campaign QR Code

Подкрепи децата с аутизъм в Център 'Красив ум'! - Платформата
Платформата.бг © 2023. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта