Back to Campaigns

ПоДари мечтано игрище на децата от училището в Русаля


Децата от Училището по изкуства и занаяти ЧОУ "Димитър Екимов" в село Русаля мечтаят да имат безопасно външно игрище, където да спортуват, играят и да растат здрави и чисти.

Ние – техните учители и ментори – искаме същото, защото знаем колко важно е това за всяко дете.

  • Нашите 38 малчугани живеят и учат в пансиона ни целогодишно, но за жалост часовете им по физическо възпитание преминават на поляната, където често е влажно, студено и кално. Изцяло зависим от времето и понякога не е възможно да потичат навън.  
  • Децата се цапат и се връщат в пансиона с кални обувки и дрехи. Това пък води до много грижи и разходи за пране, сушене и цялостно почистване на дрехите и обувките им.
  • Затова целта ни е да построим безопасно външно игрище, с подходяща настилка, осветление, оградни мрежи, врати за футбол, кошове за баскетбол, мрежа за волейбол и тенис.

 

Можем да го направим! Просто имаме нужда от малко помощ. От вашата помощ.

 

Кои сме ние: Фокусът ни е изцяло съсредоточен върху будни и даровити деца от най-бедните слоеве на обществото. Деца, израстващи в пълна социална изолация, лишени от правото на равен старт и шанс за развитие. Безспорно това е национален проблем, който изправя обществото и държавата ни пред огромна отговорност за бъдещето.  

Какво сме постигнали до сега: създадoхме частно основно училище и пансион, където освен образование, при нас децата получават напълно безплатно възпитание, грижа и дом, като целим да съхранят идентичността, връзката със семейството и общността им. Възпитаниците ни идват с редица социални, емоционални и образователни дефицити, натрупани вследствие на досегашния им начин на живот. Ние им даваме грижа, любов, подкрепа и среда, в която талантите им да се реализират от подготвителна предучилищна група до завършване на 12-ти клас.

Можете да подкрепите кампанията и с дарителски SMS с кодова дума DMS IGRA за трите мобилни оператора

Тази организация е участник в проекта на Фондация BCause „Информиране, ангажиране, успех“ с финансовата подкрепа на фонд „Активни граждани България" (www.activecitizensfund.bg) по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство (ЕИП). Основната цел на проекта е подобряване на капацитета и устойчивостта на гражданския сектор, в това число на гражданските организации. 

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Ками Ivanova
Donated so far
 1,190  лв.

Goal amount
 17,000  лв.
End of Campaign
30.06.2023
Donor(s)
18

Category : Образование / наука

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Сдружение "Русаля" и децата от училището по изкуства и занаяти ЧОУ "Димитър Екимов"

Donors

Donor Name
Amount
Silviya Ivanova  20  лв.
Anonymous donor  50  лв.
Ирена Мартинова  100  лв.
Даниел Митов  110  лв.
Anonymous donor  50  лв.

Giveback details


Donate 100 lv. and get:
изпратите лично писмо с автограф до
Вашия благодетел

Total: 100 gift/s/.
 

Donate 150 lv. and get:
лично писмо с автограф от дете от
нашето училище до дарителя

Total: 500 gift/s/.
 

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Ками Ivanova

Campaign QR Code

ПоДари мечтано игрище на децата от училището в Русаля - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта