Back to Campaigns

Подари рождество в един дом!


Петя е морски офицер - на 42 г, а Филип е държавен служител - на 43. И двамата са от Свиленград, живели са на 500 метра един от друг, но никога не са се срещали! Един общ приятел им организира „сляпа среща“, без нито Петя, нито Филип да подозират, че това ще е срещата, която ще преобърне житейските им пътища! Любовта ги връхлита като торнадо. И двамата години наред са търсили сродната си душа, но така и не се е случило. До този ден. „Това беше човекът с най-тъжните очи и най-истинската усмивка“ – споделя Петя емоциите си от първия миг, в който вижда Филип и се влюбва до уши в него! Същото се случва и в сърцето на огромния мъж. История за филм. До това време Петя вече е обиколила 5 пъти света с корабите, а Филип е търсил призванието си къде ли не – и в чужбина, и в България.

„Обиколихме света, за да се намерим точно тук – в родния Свиленград. Детството ни е минало на една улица, карали сме колелета в един парк, имаме толкова общи приятели от училище, но Бог ни срещна в момента, когато вече сме били готови, за да съберем любовта си в едно.

И разбира се, първото нещо, което си пожелахме на Коледата преди 4 години, беше БЕБЕ. Потърсихме помощ. Почнахме изследвания, процедури в Свиленград, Пловдив и София. И така до всеки следващ път. Истината е, че пътят към желаното детенце е много трънлив. В повечето случаи хора като нас не са подготвени какво ги чака. Може да се объркаш, да се заблудиш, отчаянието постоянно чука на вратата ти! В момента, благодарение на ИСКАМ БЕБЕ ние вървим по един нелек път, но приятелската ръка е много силна. И за минута не ни оставят и вярват повече от нас!

Вече преминахме през две неуспешни ин витро процедури, както и операция. Последваха нови изследвания, но не се отказваме. Към днешна дата заплащаме минимум 300-400 лева на месец, с които покриваме изследвания и лекарства. Ще се наложи още една оперативна намеса – според лекарите ни. След това ще следва трета ин витро процедура

Ние вярваме, че ще имаме бебе – готови сме да се борим докрай за тази мечта! Обръщаме се към вас за подкрепа и вярваме, че с ваша помощ ще успеем!

 

Можете да подкрепите кампанията и с дарителски SMS с кодова дума DMS ISKAM BEBE на номер 17 777 за трите мобилни оператора.

Тази организация е участник в проекта на Фондация BCause проект „Информиране, ангажиране, успех“ с финансовата подкрепа на фонд „Активни граждани България" (www.activecitizensfund.bg) по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство (ЕИП). Основната цел на проекта е подобряване на капацитета и устойчивостта на гражданския сектор, в това число на гражданските организации.

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Радина Велчева
Donated so far
 1,360  лв.

Goal amount
 5,000  лв.
End of Campaign
26.12.2022
Donor(s)
17

Category : Лечение / рехабилитация

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Фондация ИСКАМ БЕБЕ

Donors

Donor Name
Amount
Justine Toms  10  лв.
Anonymous donor  20  лв.
Anonymous donor  50  лв.
Anonymous donor  500  лв.
Ангелина Павлова  20  лв.

Giveback details


Donate 0 lv. and get:

Total: 0 gift/s/.
All giveback are sold.
 

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Радина Велчева

Campaign QR Code

Подари рождество в един дом! - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта