Back to Campaigns

SiteGround подкрепя хижа ЕХО


Всепризнато е, че край „Ехо" са едни от най-чудните и омайващи с невероятна красота и изумително величие кътчета и гледки в Национален парк „Централен Балкан“.   

Но „Ехо” е една от малкото хижи в България, останала без връзка с електро-енергийната мрежа, без надеждно целогодишно водоснабдяване, без път за МПС.

 Направеното за създаване и поддържане на по-добри условия за прием в хижата през последните години не е малко. Със средства, заделени от хижарите, СТПД „Академик“ и от дарения от университетски преподаватели и туристи от цялата страна функционира малка фотоволтаична електрозахранваща система, реконструирана е заземителната инсталация, доставени са всички необходими съоръжения и е предстоящо съществено за подобряване на водоснабдяването .     

Но на прага на зимата хижата се нуждае от подмяна на тяговите акумулатори и от още фотоволтаични панели, за което общо са необходими 8000 лв. Солидарно, хижари и дружество „Академик“, поемат своя дял в начинанието с доброволен труд и осигурени вече 3000 лв.     

Недостигащите 5000 лв. се надяваме да съберем с дарителска кампания, създадена и проведена с помощта на Фондация BCause.

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
SiteGround
Donated so far
 3,500  лв.

Goal amount
 3,500  лв.
End of Campaign
21.12.2022
Donor(s)
22

Category : Природа / животни

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: СТПД "Акдадемик Русе"

Donors

Donor Name
Amount
Anonymous donor  86  лв.
Anonymous donor  50  лв.
Anonymous donor  10  лв.
Anonymous donor  50  лв.
Веско Николов  50  лв.

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
SiteGround

Campaign QR Code

SiteGround подкрепя хижа ЕХО - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта