Back to Campaigns

SiteGround подкрепя Наградата на херцога на Единбург


Знаете ли, че над 92% от младите хора никога не са нощували на палатка? А над 70% от тях не са изкачвали планински връх или не са имали целенасочена експедиция сред природата!

Приключенските пътувания са предизвикателство за младите хора, чрез което преодоляват страха си от неизвестното, а също и възможност да излязат сред природата с група за няколко дни и да открият интересни места в България и чужбина. Експедицията винаги има цел, например картографиране на забравени места, проучване на фолклора в даден район, изследване на човешкия отпечатък върху природата или покоряване на връх.

През 2022 година близо 290 млади хора в България предизвикаха себе си и направиха своето приключенско пътуване, изследвайки добре познати или непопулярни маршрути, посвещавайки времето си на природата и изследователския си дух.

Нака през 2023 направим заедно възможно качествени приключенски пътувания за 500 млади хора!

Програмата на Наградата на херцога на Единбург помага на младежи над 14 години да развият самодисциплина при определяне и постигане на цели, да формират гражданска чувствителност и лидерски качества и да усъвършенстват физическата си активност. Програмата работи в 4 направления, във всяко едно от които младежът трябва да постигне набелязани цели: умения, доброволчество, приключенско пътуване и физическа активност. Приблизително 6000 лева ще помогнат участието на 300 младежи годишно с компонентите физическа активност и приключенско пътуване, ще покрият разходите за доброволците-ментори и екипировка за младежи от бедни общности.

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
SiteGround
Donated so far
 2,070  лв.

Goal amount
 3,500  лв.
End of Campaign
21.12.2022
Donor(s)
18

Category : Образование / наука

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Наградата на херцога на Единбург

Donors

Donor Name
Amount
Anonymous donor  67  лв.
Anonymous donor  100  лв.
Anonymous donor  20  лв.
Anonymous donor  50  лв.
Георги Чочев  50  лв.

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
SiteGround

Campaign QR Code

SiteGround подкрепя Наградата на херцога на Единбург  - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта