Back to Campaigns

Да помогнем на децата да усетят удоволствието от движението!


Дневен център за деца с увреждания "Милосърдие" към Русенска католическа организация "Каритас" работи с деца със специални нужди повече от 20 години. Децата, които посещават Центъра са 37 на брой с различни физически, психически и умствени затруднения. Разполагаме с добра материална база, оборудване на кабинети и зали за специализирана терапевтична работа със следните специалисти: кинезитерапевт, психолог, логопед, социален педагог, социален работник и арттерапевт.

От дългогодишната ни практика установяваме, че всички деца, които посещават Центъра, изпитват удоволствие от движението. За целта имаме желание да оборудваме специално пространство в Центъра с подходящи меки модули и настилка, за извършване на психомоторни занимания, които са  насочени към четири големи области от развитието на детето: връзката му със света и общуването; схемата на тялото; тонуса и моториката; времево-пространственото структуриране. По този начин децата със специални нужди ще опознаят по-добре тялото си, ще го почувстват и ще го овладеят такова каквото е.

Подкрепете децата, като дарите средства за закупуване на меки модули и настилка за обособяване на психомоторен кът, в който те ще се чувстват свободни да изразяват себе си по един неповторим за тях начин, а именно чрез движението!

 

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Теодора Герганова
Donated so far
 1,693  лв.

Goal amount
 3,000  лв.
End of Campaign
29.01.2023
Donor(s)
14

Category : Деца и възрастни с увреждания

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Русенска католическа организация "Каритас"

Donors

Donor Name
Amount
Жанет Георгиева  15  лв.
Екипът на OfficeRnD  300  лв.
Anonymous donor  150  лв.
Наталия Петрова  10  лв.
Georgi Pavlov  300  лв.

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Теодора Герганова

Campaign QR Code

Да помогнем на децата да усетят удоволствието от движението! - Платформата
Платформата.бг © 2023. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта