Back to Campaigns

Да помогнем на Дима в грижата й за 120 бездомни кучета


Здравейте!

Ще ви разкажа за Дима, жената която гледа над 120 кучета в гр. Монтана. Занимава се с това над 20 години. Разходите за храна, лечение при ветеринар и кастрация поема сама. И пак сама се грижи за чистенето и ремонтите на колибите.

Всички кучета са събрани от района на гр. Монтана, от нея. Когато идва човек и води бездомно куче, тя никога не е отказала да го прибере и да се погрижи за него. Макар че й е много трудно да успява всеки ден да подсигурява храна за толкова много животни.

Последните няколко години е имало няколко дарители за около месец. До този момент Дима се е опитвала да намери дарители чрез познати, успехът й е минимален.

Ето защо сега Дима чрез Фондация "Добро за всеки" се обръща към теб за помощ - подкрепи я в усилието ѝ да подсигурява храна и лечение на кучетата за които се грижи.

Целта на кампанията е да съберем парични средства за храна за 6 месеца, като разходът е 2000 лв. на месец. Нека да започнем малко по-малко, като подсигурим засега нуждите за храна на тези животни.

Разбира се, има нужда и от средства за ремонт по колибите. Ако даренията надвишат месечно 2000 лв., остатъчната сума ще бъде използвана за лечение при нужда на кучетата и за ремонт на колибите.

Целева сума: 6 месеца х 2000 лв. = 12000 лв.

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Мариана Костова
Donated so far
 960  лв.

Goal amount
 12,000  лв.
End of Campaign
30.09.2023
Donor(s)
16

Category : Природа / животни

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Димитрина Джонова

Donors

Donor Name
Amount
Anonymous donor  20  лв.
Anonymous donor  20  лв.
Anonymous donor  20  лв.
Ангелина Добрева  200  лв.
Anonymous donor  20  лв.

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Мариана Костова

Campaign QR Code

Да помогнем на Дима в грижата й за 120 бездомни кучета - Платформата
Платформата.бг © 2023. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта