Back to Campaigns

В подкрепа на нуждаещи се пенсионери от района на Монтана


Вече няколко месеца Фондация „Добро за всеки“ успява да подпомогне нуждаещи се възрастни хора с хранителни продукти и стоки от първа необходимост. В България има райони, където живеят изключително бедни хора и не виждат изход от положението, в което са. Затова ние отново продължаваме с реализирането на следваща кампания, в помощ на нуждаещи се пенсионери.

Последните месеци дарихме пакети с хранителни продукти и стоки от първа необходимост на хора от села в района на Правец, Враца, Монтана. През ноември 2022 г. инициативата ни продължава отново за хората от селата в района на Монтана, като желанието ни е да подкрепим 75 пенсионери. Каузата ни в Платформата е с цел набиране на средства, за закупуване на продукти с по-кратък срок на годност - сирене, кашкавал, колбаси. Необходима сума за месец ноември е 2500 лв.

Помогнете това да се случи, като дарите парична сума, така през месец ноември екипът ни ще закупи хранителни продукти за нуждаещи се възрастни хора. Освен помощта, която им оказваме с продуктите, с жеста си им подаряваме лъч светлина и загриженост, от които те имат силна нужда.

Повече информация за нашите каузи може да намерите във Facebook страницата ни Фондация „Добро за всеки“ и на сайта ни https://dobrozavseki.bg/

Постигнати резултати на: https://dobrozavseki.bg/rezultati.html

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Мариана Костова
Donated so far
 270  лв.

Goal amount
 2,500  лв.
End of Campaign
31.10.2022
Donor(s)
4

Category : Трета възраст

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Фондация „Добро за всеки“

Donors

Donor Name
Amount
Anonymous donor  100  лв.
Цветан Кръстев  100  лв.
M  20  лв.
Никола Йорданов  50  лв.

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Мариана Костова

Campaign QR Code

В подкрепа на нуждаещи се пенсионери от района на Монтана - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта