Back to Campaigns

Готови за училище!


Готови ли сте за училище?

Тетрадки, учебници, моливи, химикалки, нови маратонки, спортен екип, раница... Списъкът е безкраен.

Децата очакват с нетърпение новите си тетрадки, учебници, време с приятели и нови знания. Не стои така обаче въпроса с техните родители. Особено ако родител се налага сам да отглежда децата си. Някои родители очакват със свити сърца и тревоги новата учебна година и се питат дали ще могат да осигурят всичко нужно на децата си.

И тук идваме ние. Да помогнем. Да дадем надежда и да бъдем за пример на 32 деца и техните родители.

Това са деца, които са живяли в ужаса на домашното насилие. Част от тях са сменили населеното място, училището, настанени са в кризисиня център за пострадали от насилие и/или трафик към Фондация "П.У.Л.С.", други ползват програмата ни за подкрепа.

Децата живеят с единия от родителите си /най-често това е майката/ като или не получават доходи или получават символични месечни средства.

Децата очакват с нетърепние училището и срещите с приятелите си. Родителите се притесняват как ще продължат живота си и дали ще могат да осигурят всичко.

Нека заедно помогнем тези 32 деца да получат нужното им за училище.

Щастливи сме, че служителите на Баринга България ще осигурят нужните флумастери, моливи и химикалки за децата. Помогнете ни да осигурим останалите неща от списъците за учебни пособия и облекло.

Само за няколко дни кампанията ни срещна съмишленици сред служителите на "Монделийз България", които осигуряват част от учебните пособия за децата ни. 

По случай рождения ден на Ваня Ананиева, създател на езикови училища "Интелект" и Фондация "Предай нататък" Георги Малчев и други нейни близки дариха част от учебните пособия. 

Списъкът с нуждите се променя непрекъснато. За закупуване ще останат някои учебни пособия, учебници и учебни помагала, както и облекло и обувки. 

Благодарим, че ни подкерпяте в каузата ни за бъдеще без насилие!

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Юлия Андонова
Donated so far
 966  лв.

Goal amount
 3,500  лв.
End of Campaign
29.10.2022
Donor(s)
19

Category : Деца и младежи от институции

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Фондация "П.У.Л.С."

Donors

Donor Name
Amount
Димитър Просеников  50  лв.
Anonymous donor  50  лв.
Георги Николов  6  лв.
Таня  20  лв.
Anonymous donor  50  лв.

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Юлия Андонова

Campaign QR Code

Готови за училище! - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта