Back to Campaigns

Бутано - Орешенските природоприключенци


PLG_JWPLAYER_LOADING_THE_PLAYER

За учениците и лагера

С този апел набираме средства за участие в летен палатков лагер „Горско лятно приключение” на 6 ученици (3-ма от с. Бутан и 3-ма от с. Орешене) с нисък социално-икономически статус от  5 и 6 клас на ОУ “Васил Левски”, с. Орешене  и ОУ „Св. Св. Кирил и Методий”,  с. Бутан. Лагерът ще бъде в местността „При воденицата” (на 14 км. от гр. Стара Загора) за периода от 29.07 до 5.08.2017 г. Сумата е нужна за изхранването, транспорта и закупуването на оборудване за учениците (палатки, спални чували и челници), както и материали за обученията.

Лагерът се организира от 11 учители на фондация „Заедно в час”, които ще работят с децата  на доброволни начала. Учениците, за които набираме средства, не могат да си позволят таксата за участие - 240 лв. Според нас, всяко дете заслужава равен достъп до участие в подобни мероприятия, които са изключително важни за доразвиване на техните знания и умения. Вярваме, че това преживяване сред природата ще има дългосрочен ефект върху изграждането им като успешни личности. Децата ще срещнат свои връстници от цялата страна и ще обменят добри практики с тях. Това ще повиши самочувствието им, което е ключово за успехите им в бъдеще.

Такса за едно дете – 240 лв.

В нея са включени: 7 нощувки, храна (3 основни +2 междинни) – 25 лв.; транспорт - 40 лв. отиване и връщане с обществен транспорт (учениците ще са придружени от 2-ма учители на „Заедно в час”); екипировка за къмпингуване и материали– 25 лв.

Защо да даря?

Подкрепяйки децата от селата Орешене и Бутан, те прави съмишленик на идеята за равен достъп до възможности за всички ученици, независимо от произхода и социално-икономическия им статус.

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Светлана Николова
Donated so far
 1,585  лв.

Goal amount
 1,520  лв.
End of Campaign
24.07.2017
Donor(s)
27

Category : Образование / наука

Legal state: INDIVIDUALS

Beneficiary: ОУ "Васил Левски"

Donors

Donor Name
Amount
Вяра Николова  100  лв.
Anonymous donor  35  лв.
Албена Богоева  20  лв.
Цветана Керелска  100  лв.
Илчо Керелски  100  лв.

Giveback details


Donate 100 lv. and get:
Ръчно изработен подарък от ученик

Total: 15 gift/s/.
 

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Светлана Николова

Campaign QR Code

Бутано - Орешенските природоприключенци - Платформата
Платформата.бг © 2020. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта