Back to Campaigns

Ела и ти на старта!


Подкрепи нашите два разЛични отбора за участие в предстоящото планинско състезание!

Ние, група ентусиасти, които вярват във възможното невъзможно. Благодарение на Вашата подкрепа напреднахме в подготовката за предстоящето състезание.

С нашата подкрепа хората с увреждания - трудно- или напълно неподвижни, успяват да достигнат до труднодостъпни места, закътани в нашата природа. Докосваме се до свят, изпълнен с много емоции, предизвикателства и силни преживявания. Така вече 5 години заедно градим мостове между човешките сърца, проповядвайки решително равнопоставеност и толерантност.

Ела и ти на старта! Стани част от най-готиния отбор в 11-километровото състезание "По стъпките на Алеко", което ние ще изминем заедно с 2-ма човека с увреждания.

Заедно разбихме стереотипа и доказваме, че и те могат! Участвахме в предишните 2 издания и завършихме в рамките на контролното време, в което дори не всички участници без двигателни проблеми успяват!

Състезанието ще се проведе на 1-ви октомври 2022 г. А дотогава продължаваме да търсим съмишленици – с нашата кауза се ангажират ентусиасти от всякакви сектори и професии. Нашите събития събират хора, които нямат обща демография, но ги свърза едно - планината, приключенията и състезанията! Ние сме звездите на състезанието и не оставаме незабелязани! Носим брандирани екипи и сме лесно разпознаваеми.

С Вашата подкрепа вече имаме нова носилка, на която трябва да се направят още малко подобрения, за да застане на старта /набавяне на специални колани за теглещите, гума планински терен, екипи за участниците, каски, ръкавици, дъждобрани/. Същевременно имаме огромна необходимост от помещение, в което да съхраняваме целия си инвентар.  А наем на помещение, за момента е непосилен за нас. Започнахме и регулярни тренировки в планината. В процес на подготовка сме на отличителни екипи, за което имаме нужда от още малко подкрепа. И не на последно място и много важно са наградите-стимул за участниците - най-малко 20 доброволци-бегачи.

Благодарим за подкрепата. Ела и ти на старта

 

Повече за нас:

Досега вече 125 човека с увреждания и над 300 доброволци имаха своите разЛични преживявания - участваха в преминаването по въжен тролей над водопади, посетиха пещери, издигаха се с въжени системи, достигнаха на водно колело до остров. Участвахме в две планински бягания с носилка, с шейни, теглени с турови ски и достигане до планински върхове. Част от инициативите ни досега бяха подкрепени от Столична община. През 2019 година получихме награда от TIMEHEROES в специално създадената за нас категория „смел подход“. За 2022 г. имаме по-амбициозен план, включващ и подготовка на състезателните ни екипи и набавяне на специализиран инвентар.

Можете да подкрепите кампанията и с дарителски SMS с кодова дума DMS ELA на номер 17 777 за трите мобилни оператора

Тази организация е участник в проекта на Фондация BCause „Информиране, ангажиране, успех!“, финансиран по Фонд Активни граждани България от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП. Основната цел на проекта е подобряване на капацитета и устойчивостта на гражданския сектор.

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Фондация 'Ела и ти'
Donated so far
 1,275  лв.

Goal amount
 4,600  лв.
End of Campaign
30.09.2022
Donor(s)
13

Category : Деца и възрастни с увреждания

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Фондация "Ела и ти"

Donors

Donor Name
Amount
Иван Филипов  40  лв.
Anonymous donor  10  лв.
Мариела Цекова  300  лв.
Anonymous donor  20  лв.
Anonymous donor  200  лв.

Giveback details


Donate 100 lv. and get:
алучиниева бутилка за планина

Total: 0 gift/s/.
All giveback are sold.
 

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Фондация 'Ела и ти'

Campaign QR Code

Ела и ти на старта! - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта