Back to Campaigns

Да помогнем на Емилия и нейните седем деца


Историята на Емилия
(името е променено)

Понякога тежката действителност унищожава у човека умението му да мечтае, желанието да твори, смисъла да живее…
Сега ще ви разкажем за една смела жена, преминала през болката от загубата на дете, в следствие на онкологично заболяване и смелостта да потърси защита от домашно насилие.

С доходи в размер на минималната работна заплата, без собствено жилище, със седем деца, тя събира сили да се раздели с насилника – баща на децата и, да напусне ситуацията на насилие и да отглежда сама седемте си наследника. Към момента тази достойна за възхищение жена живее с децата си в жилище, което не е нейна собственост, с риск да остане на улицата. Жилището разполага с две помещения с оскъдно обзавеждане – печка на дърва, три стари полусчупени легла и малко шкафче с телевизор. Друго няма!

С тази инициатива се надяваме заедно да помогнем животът на семейството да стане малко по–добър. Призоваваме ви да дарите средства, които ще се използват за закупуване на 3 двуетажни легла за децата, малка спалня за майката и най–малкото и дете, шкаф за дрехи, гардероб, готварска печка и хладилник с фризер.

Вярваме, че заедно можем да го постигнем!

Благодарим и на всеки един от Вас, които ще я подкрепите и ще застанете зад каузата ни за по–добър и достоен живот на многодетното семейство на самотната майка. Нека направим живота на тези деца по–лек, за да не спират да мечтаят и да се усмихват, да израстват и да допринасят за един по–добър свят!

 

Женско дружество "Екатерина Каравелова" е включено в традиционната 8-мартенска кампания на фондация BCause в подкрепа на организации, които помагат на жени и деца, преживели домашно насилие. 

 

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Женско сдружение Екатерина Каравелова
Donated so far
 4,000  лв.

Goal amount
 4,000  лв.
End of Campaign
25.03.2022
Donor(s)
16

Category : Човешки права

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Женско сдружение "Екатерина Каравелова"

Donors

Donor Name
Amount
Anonymous donor  5  лв.
Keri Anne Bullock  50  лв.
Анелия Петрова  50  лв.
Anonymous donor  30  лв.
Anonymous donor  50  лв.

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Женско сдружение Екатерина Каравелова

Campaign QR Code

Да помогнем на Емилия и нейните седем деца - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта