Back to Campaigns

Посей добро, за да пожънеш добро!


Чрез този проект бихме искали да осигурим на шестте децата, за които се грижим в резидентната ни услуга възможността да бъдат подходящо обути и облечени, за да се чувстват комфортно сред връстниците си и общността. Децата ни имат дрехи и обувки, но понеже са в тинейджърска възраст имат нужда от честа подмяна поради тяхното бързо физическо израстване. Дрехите и обувките, които нашите деца заделят след като им умалеят се даряват на други деца и семейства в нужда. 

Фондация "Агапедия България" работи с деца и младежи без родителска грижа между 7 и 19 годишна възраст от 2001 година, като през всичките тези години сме полагали 24-часова грижа за всички тях, както и подкрепа за техните семейства, където това е възможно. 

Наша визия е децата лишени от родителска грижа в България да станат независима, продуктивна, етична част от обществото. Мисията ни е да помагаме на деца и младежи лишени от родителска грижа и проблемни семейства да израстват като самостоятелни, отговорни и зрели личности, с развити социални умения и трудови навици. Децата лишени от родителска грижа са ценни като всеки един друг. Ние достигаме до тях, за да им дадем възможности от които са лишени - да учат и да бъдат приети, да бъдат това което могат да бъдат полагайки и развивайки личния си талант. 

Разчитайки на Вашата социална ангажираност, си позволяваме да се обърнем към Вас и да Ви представим нашата нужда която, ако намерите за подходяща и релевантна със социалната Ви мисия, ще бъдем благодарни да ни подкрепите.

 

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Яна Кръстева
Donated so far
 860  лв.

Goal amount
 3,500  лв.
End of Campaign
14.02.2022
Donor(s)
11

Category : Деца и младежи от институции

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Фондация "Агапедия България"

Donors

Donor Name
Amount
Красимир Лалев  100  лв.
Anonymous donor  25  лв.
Anonymous donor  40  лв.
Anonymous donor  25  лв.
Anonymous donor  20  лв.

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Яна Кръстева

Campaign QR Code

Посей добро, за да пожънеш добро! - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта