Back to Campaigns

Орешенските матемагьосници


PLG_JWPLAYER_LOADING_THE_PLAYER

За учениците и състезанието

Проектът цели да набере средства за участието на 15 ученика с нисък социално-икономически статус от 2, 4, 5, 6 и 8 клас от ОУ “Васил Левски”, с. Орешене за тяхното участие в “Сблъсъкът на математиците” (математическо състезание на английски език), което ще се проведе на 22 април в гр. Самоков.

По време на състезанието учениците ще приложат и надградят своите знания по математика и английски, както и своите умения за работа в екип. Състезанието е възможност за тези учениците да демонстрират на съучениците си и местните хора, че въпреки скромния си произход, те са конкурентноспособни на своите връстници в големите градове. Участието в състезанието допълнително ще стимулира развитието на учениците по английски и математика. Също така ще послужи да повдигне тяхно самочувствие, което е ключово за успехите им в бъдеще независимо предмета.

Защо да даря?

Финансирането на участието на учениците от село Орешене те прави съмишленик на идеята за равен достъп до възможности за всички ученици независимо техния произход и социално-икономически статус.

Бюджет

Състезанието ще се проведе на 22.04.2017 г. и налага една нощувка на всички участници - ученици и учители. В него ще вземат участие 15 деца и 4-ма учители. Цената на нощувка е 20 лв. на човек. Останалите пари са необходими за осигуряване на вечеря за отбора в размер на 10 лв. на човек. Транспортът на учениците се поема от училището.

 

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Иглика Атанасова
Donated so far
 620  лв.

Goal amount
 600  лв.
End of Campaign
16.04.2017
Donor(s)
11

Category : Образование / наука

Legal state: INDIVIDUALS

Beneficiary: ОУ "Васил Левски"

Donors

Donor Name
Amount
Anonymous donor  20  лв.
Младен Диков  50  лв.
Anonymous donor  200  лв.
Anonymous donor  50  лв.
Явор Атанасов  50  лв.

Giveback details


Donate 50 lv. and get:
Картичка, нарисувана от ученик
участник.

Total: 12 gift/s/.
 

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Иглика Атанасова

Campaign QR Code

Орешенските матемагьосници - Платформата
Платформата.бг © 2020. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта